Новини / Вівторок, 21 грудня, 2021

Казка у дитячій лікарні

Пригадуєте, як колись в дитинстві часом хотілося заплющити очі, промовити чарівне слово, а розплющивши – опинитися у фантастичні країні з улюбленими казковими героями та дивовижними краєвидами. А уявіть, що ви – дитина і таке довгоочікуване свято Миколая доводиться зустрічати в лікарні. Тоді казки і магії хочеться ще сильніше!

 

І диво сталося!🎉

Маленькі пацієнти Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр в ніч на 19 грудня заснули, як і всі дітлахи, в надії, що Миколай буде щедрим і під подушкою знайдеться те, про що так мріялось. Та яким було їхнє здивування, коли вранці на них очікували не лише дарунки і гостинці, а чарівна атмосфера зимової казки з оленями, засніженими деревами та будинками, химерними морозними візерунками, красунею ялинкою та святковими гірляндами.

🎄«Навіть не здається, що це – лікарня!» – раділи батьки,

🎄«Почуваємо себе феями в казковому лісі», – зізналися медсестри»,

🎄«Сфотографуй мене біля ялинки», «А мене біля оленів!» –  вишикувалися в чергу діти.

6 поверхів неймовірної зимової казки створили наші друзі-волонтери для дітей ЗУСДМЦ. Прикрашання лікарні тривало понад 12 годин, а підготовка – декілька місяців. Та результат того вартий!

Щоб казка ожила і святкова атмосфера оселилася в лікарняних приміщеннях, доклали зусиль багато чарівників, фей та, навіть цілі майстерні помічників святого Миколая.

❄️Знайомтесь, головна фея та натхненниця, з-під чарівної палички якої відбулося чарівне перетворення від ідеї до самого втілення –  Stasia Deco

❄️Розкішна ялинка, яка стала окрасою лікарні та тепер дарує відчуття затишку та дому, від  Миколи Рожка, засновника DekoriKristian.

❄️Дві повних коробки сяючих новорічних іграшок – від Olena Magrel.

❄️Завдяки відважній та стійкій Катерина Зубрицька метри пластику перетворилися в чудові фігури казкового лісу, а правки в макети вносилися у будь-який час доби.

❄️Таня Васьків спільно з Олеся Іваночко передали купу ялинкових іграшок та чудові віночки.

❄️Неймовірні декори з пінопласту від Manific Decor розлетілися ангеликами, сніжинками та кульками по всіх поверхах лікарні та по відділеннях, де персонал вже сам декорував палати діточкам, і це було – вав!

❄️Vasylyna Oliva передала чудові іграшки, які будуть задіяні для творчих занять в лікарні.

❄️Андрій Ясінський забезпечив чарівний десант великою кількістю драбин і навіть будівельним феном, який дуже придався в декоруванні лікарні.

❄️Тендітна Lesia Kozlovska не лише передала декори для монтажу, а й спільно з двома дітками приїхала на оформлення: старша донечка допомагала з прикрашанням, а друга дитинка ще з животика спостерігала за цим неймовірним процесом.

❄️Oleh Drozdov декілька разів відправляв метри монтажної разів на таксі, рятуючи увесь проєкт та нерви декораторам. В суботу, перед Миколаєм, таку необхідну річ купити просто неможливо!

❄️Суперові дівчатка-декоратори: ніндзя Alina Pach-Dominchena, квіткові феї Ulyana Nedilya, Oksana Horpynyak, Ira Vivcharivska, Natalia Datsyuk, Julia Lutsyna-Plotka, які залишили свої родини перед святом та працювали зранку допізна, дівчата-декораторки Orysia Foina та Anastasia Haivas, які після роботи приїхали на другу зміну та залишились майже до ночі.

❄️Мужня тетяна ольшанська, не будучи декоратором, навчилась клеїти оракал та спільно з Stasia Deco заселила оленями та сніжинками всі вітрини.

❄️Талановита Anastasiya Markowska прийшла разом з такою ж талановитою мамою Наталею, суттєво посиливши нашу команду.

❄️І наша координаторка Люба Возняк, яка зуміла звести докупи всіх людей, процеси і навіть замовила під вечір у Миколая дефіцитну порцію снігу!

Дякуємо усім, хто створив справжню святкову магію!

Ви – прекрасні! 🧡