Новини / Середа, 29 грудня, 2021

Обладнання, придбане завдяки IT-Mykolay'19, рятує життя дітей.

Днями у Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр лікарі вперше видалили пухлину наднирника лапароскопічним методом 7-місячній дитині. Це наймолодший пацієнт, якого прооперували у такий спосіб, та перша операція такої складності.

 

🔬 У чому особливість цього методу?

Завдяки надточному обладнанню навіть складні операції проводяться через маленький отвір без відкритого хірургічного втручання. Таке втручання називається неінвазивним. Операції, проведені лапароскопічним методом, менш травматичні та з меншим ризиком ускладнень. Післяопераційне відновлення триває значно менше часу і діти швидше повертаються до нормального, активного життя.

І це все стало можливим завдяки IT-Миколаю’2019 🎉💪

Тоді задля важливої мети – придбання лапароскопічної стійки та комплекту інструментів для малоінвазивної хірургії об’єдналися сотні індивідуальних та корпоративних благодійників. У вересні 2020 р. обладнання прибуло в лікарню і відтоді допомагає лікарям рятувати життя дітей. Щороку сотні дітей потребують неінвазивних операцій різної складності на черевній порожнині (нирки, пухлини, гінекологія). Сучасне та якісне обладнання, придбане завдяки вашій допомозі, робить лікування більш ефективним та безпечним.

IT-Миколай’2021 продовжує збирати помічників, щоб кожна дитина, яка захворіла, мала шанс на одужання та доступ до сучасної та якісної медичної допомоги тут, вдома – на батьківщині.

Детальніше про мету IT-Миколая’2021 та як можна долучитися до благодійної ініціативи тут ⬇️⬇️⬇️

http://itmykolay.org.ua/

Приєднуйтесь та ставайте частиною дивовижної історії!