Новини / П'ятниця, 04 лютого, 2022

Новини про наш космічний корабель

Запорука вдалої операції – це ще й стан пацієнта: як він себе почуває, як переносить втручання, як працюють усі системи органів.

 

Під час операції медики постійно спостерігають на моніторах за основними життєвими показниками, а спеціальне обладнання підтримує їх на потрібному рівні. Серед такого обладнання – компресорна установка, яка забезпечує киснем апарати, які допомагають дихати під час операцій.

Нової сучасної установки давно не вистачало в операційній дитячої лікарні Перше територіальне медичне об'єднання міста Львова. Плануючи наш Космічний Корабель – систему сучасної  нейрохірургічної допомоги дітям з пухлинами мозку та хребта, ми першочергово включили кисневий компресор в базове укомплектування: куди ж в космос без кисню?

І от сьогодні цей день, коли завдяки численним помічникам ІТ-Миколай, лікарня зустрічає вантаж з новесенькою сучасною компресорною установкою. Вона допомагатиме лікарям більш якісно та безпечно проводити операції різної складності. Щороку – це врятовані життя та здоров’я понад 200 діток, зокрема з пухлинами мозку та хребта.

Щоб важливі і потрібні операції відбувалися без заминок з дотриманням усіх правил та норм (нейрохірургія вимагає особливої ретельності!) також передали в лікарню стерилізаційні пакети для стерилізації апаратури і інструментів та індикатор контролю стерилізації.

Дякуємо усім, завдяки кому наш Космічний Корабель з великої мрії став грандіозною реальністю, щоб кожна дитина, яка захворіла, отримала шанс на одужання та доступ до сучасної та якісної медичної допомоги тут, вдома – на батьківщині🧡