Новини / Четвер, 10 лютого, 2022

Оновлені приміщення – нові можливості для допомоги дітям!

Ця реконструкція відбулася не лише для того, щоб надати світлого і просторого вигляду частині приміщень хірургічного відділення Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр, а й для того, щоб створити нові комфортні умови лікування для сотень дітей з усієї Західної України.

 

Під час лікування онкологічних захворювань чи після проведення хірургічних втручань не завжди є потреба постійно перебувати в лікарні, проте дуже важливо регулярно проходити огляди та обстеження. В оновленій приймальній кімнаті і двох міні операційних амбулаторну допомогу будуть отримувати діти та підлітки віком від 0 до 18 років із онко-гематологічною патологією, рідкісними (орфанними) захворюваннями, вродженими і набутими вадами розвитку.

Тут надаватимуть консультації лікарі-хірурги, онкологи, гематологи, радіологи та інші фахівці, а діти зможуть у безпечних та комфортних умовах пройти потрібні маніпуляції:

💉 хірургічні втручання (біопсії пункційні та ексцизійні, видалення новоутворень та ін.), які не потребують стаціонарного лікування,

🩹 заходи по догляду за імплантованими катетерами та зондами тривалого використання – центральні венозні катетери типу «Broviac», порт-катетери, гастростоми, трахеостоми,

💊 інші медичні заходи, які не потребують стаціонарного перебування в лікарні.

Усього таких маніпуляцій – понад 8000 щороку, і вони є обов’язковими важливими етапами в лікуванні та наданні медичної допомоги дітям.

Нині перерізаємо уявну святкову стрічку у відремонтованих приміщеннях амбулаторної допомоги хірургічно відділення з величезною вдячністю усім, завдяки кому це стало можливим.

✅Повна реконструкція приміщень відбулася завдяки підтримці працівників ТОВ «Українські інформаційні технології» — саме ви і ваш внесок стали рушійною силою цього проекту.

✅Завдяки працівникам Sigma Software Group/ Sigma Software  ми змогли придбати спеціальну безтіньову хурургічну операційну лампу.

✅Внески наших постійних благодійників допомогли  завершити реконструкцію і наповнити відремонтовані приміщення усім необхідним.

✅ Неймовірна Yara Huk вислухала побажання лікарів і дітей та створила дизайн-проект реконструкції приміщень, у яких тепер зручно працювати і комфортно перебувати.

Дякуємо усім, хто допомагаєте дітям одужувати та створювати умови для якісного лікування дітей вдома – на батьківщині!🧡