Новини / Четвер, 10 березня, 2022

Допомога від друзів з Франції

Місія можлива! Особливо, якщо за її виконання беруться наші давні друзі та благодійники з Франції.

 

А саме Dmytro Atamanyuk , Aide Médicale & Caritative France-Ukrainе та Aide Medicale et Caritative de France - Благодійна та медична допомога.

Фура з вкрай необхідними ліками для пацієнтів Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр здолала тисячі кілометрів та прибула у Львів. Шлях через Польщу до України вона пройшла завдяки супроводу Fundacja na rzecz aktywizacji cudzoziemców "Blagodar". Друзі, дякуємо, ваша допомога суттєво спростила логістику цього важливого вантажу! 

Зараз в медичному центрі перебувають на лікування діти з всієї України, зокрема з регіонів, де тривають активні бойові дії. Діти та підлітки отримують посильну допомогу від львівських медиків, а далі, залежно від потреб, — вирушають у закордонні клініки, де продовжать лікування, або ж залишаються лікуватися у Львові. 

Спеціалізація ЗУСДМЦ — лікування дітей із орфанними (рідкісними) та онко-гематологічними захворюваннями, хронічними хворобами нирок, пухлинами черевної порожнини та іншими важкими захворюваннями. Лікування таких пацієнтів надзвичайно складне і потребує ретельного дотримання протоколу: тобто в жодному випадку не можна призупиняти прийом ліків та медичних маніпуляцій. Допомога наших французьких друзів дозволить безпечно продовжити лікування українських дітей, незважаючи ні на що.

Дякуємо за те, що ви з нами!