Новини / Середа, 20 квітня, 2022

Українські діти під опікою Маленького Принца!

Тону ліків та розхідних матеріалів отримав Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр від німецької благодійної фундації Aktion Kleiner Prinz, Internationale Hilfe fur Kinder in Not e.V. Саме наш медичний центр став осередком допомоги дітям не лише з Львівської та сусідніх областей, а з усіх регіонів із активними бойовими діями.

 

З перших днів війни навантаження на заклад і лікарів зросло в кілька разів: тут приймають важкохворих дітей на тривале лікування та допомагають перед евакуацією в клініки інших країн. Потреби в ліках та інших медичних засобах зросли також, а в умовах війни набагато складніше налагодити постачання. Тож допомога німецьких друзів – надзвичайно своєчасна та важлива!

 
Фундація Aktion Kleiner Prinz, Internationale Hilfe für Kinder in Not e.V. («Маленький принц», міжнародна допомога дітям) з 1993-го року допомагає дітям у всьому світі. Від початку війни вона активно опікується українськими біженцями в Румунії, де допомагає створити для них комфортний побут та надати потрібний супровід, а також адресно допомагає дитячим лікарням в Україні. 
 
Дякуємо за партнерство та довіру!
 
Разом ми – сила! 💪🇺🇦🇩🇪