Новини / Середа, 01 червня, 2022

День захисту дітей

Цей День ми завжди намагалися зробити яскравим, радісним і теплим. Бо кожна дитина має право на щасливе дитинство. І жодна хвороба – цьому не перешкода! Навіть клята війна – не перешкода! Бо ми з вами поруч і дитинство має тривати, а діти мають усміхатися!

Розпочали наш святково-кольоровий марафон до Дня захисту дітей із кулькової феєрії в коридорах Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр.

Створюємо позитивний настрій нашим підопічним від самого ранку! А далі на діток чекає ще багато сюрпризів!

 
Наступним зіктх стала наша клоунеса.
Разом з веселковими бульбашками нашої чудової Кульчик потрохи відлітає сьогоднішній день і перетворюється на теплі спогади. 
 
Радіємо, що в ньому було багато усмішок, сяючих очей та дитячого сміху. Так, як би мало бути щодня! Адже наші діти варті всіх скарбів світу, а дитинство має тривати, попри хворобу чи війну!
А потім було найцікавіше. Ми знаємо немало дорослих, які побачивши на вулиці крутий байк, обов’язково крадькома зроблять собі з ним селфі. Бо байк – це символ свободи, відваги і зухвальства. То ж уявіть захват дітлахів із Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр і Львівська Обласна Дитяча Клінічна Лікарня Охматдит, коли до них сьогодні завітали справжні байкери з Lions MC Ukraine, щоб привітати з Днем захисту дітей та повозити на своїх металевих конях. 
 
Дякуємо нашим друзям із Lions MC Ukraine за шквал вражень та захоплені дитячі вигуки!
 
Дякуємо нашим друзям із Благодійний фонд "Із янголом на плечі" та Благодійний фонд Запорука за партнерство та наповнення цього дня захопливими подіями та щирими емоціями!