Новини / Субота, 04 червня, 2022

Hair for share: Вікторія

Побачивши фото Вікторії, яке нам надіслала її мама, ми неймовірно втішилися.

 

Попри все – вона усміхається! І їй неймовірно пасує перука від благодійної ініціативи Hair for Share, яка вирушила через кордон і здолала сотні кілометрів, щоб зустрітися з дівчинкою і огорнути її нашою турботою.

Лейкемія змусила Вікторію відмовитися від звичного і безтурботного життя підлітка. Замість відвідувати школу чи гуляти з друзями, вона боролася з хворобою за своє майбутнє. Війна відібрала в неї дім і можливість зустріти цю весну в рідному Києві. Зараз дівчина перебуває в Польщі, і в неї є дві великих мрії – здолати хворобу і повернутися додому, до мирної незалежної України. Віримо, що перука додасть дівчинці упевненості та гарного настрою на шляху до здійснення своїх мрій!

Дякуємо усім, хто підтримує ініціативу Hair for Share – волонтерам, донорам волосся, майстриням-пастежерам, благодійникам, які надсилають кошти на виготовлення перук. 

Завдяки вам діти усміхаються і відчувають підтримку, де б вони не були!🧡

Якщо ви батьки чи опікуни діток, які потребують перуки, заповніть, будь ласка, зголошення за посиланням: http://bit.ly/2CupfUk. І ми з вами сконтактуємо.