Новини / Четвер, 14 липня, 2022

Дякуємо Lviv Theological Seminary за партнерство

Нам завжди щастило на чудових людей і надійних партнерів.

 

Щоб важкохворі діти з охоплених війною регіонів могли продовжити лікування, а родини облаштувати для них безпечний побут, спільно з багатьма іншими організаціями ми проклали Маршрут Життя. Так виник напрям медичної евакуації важкохворих дітей.

Десятки родин із важкохворими дітьми змогли виїхати закордон, тікаючи від війни. Щоб перепочити від дороги, пройти обстеження, стабілізувати стан здоров’я, родинам був потрібен прихисток, де можна перебути кілька днів. Так ми познайомилися із Львівською богословською  семінарією Lviv Theological Seminary, яка надала нашим підопічним дах над головою, їжу та турботу. 

Семінарія з перших днів війни опікується вимушеними переселенцями, які втратили через війну дім чи були змушені тікати з-під обстрілів. У гуртожитку ЛБС щодня ночує понад 100 осіб, тут готують обіди, шукають транспорт та житло закордоном. Загалом, вже понад 5000 українців, які постраждали від війни, отримали тут притулок та можливість оговтатися від пережитого. Серед них – літні люди, люди із хронічними захворюваннями, які також потребують медичної допомоги та ліків.

Радіємо, що і ми змогли стати корисними нашим партнерам і за допомогу, надану нашим підопічним, тепер віддячили, передавши для мешканців кампусу ЛБС необхідні ліки. 

Дякуємо Lviv Theological Seminary за партнерство і за ваш внесок у спільну справу!

Дякуємо благодійникам за можливість допомагати тим, хто потребує нашої підтримки!

Разом ми – сила!💪🏻🇺🇦