Новини / Понеділок, 18 липня, 2022

Hair for share: Вікторія

Вікторія любить багато читати, та це не легковажні детективи чи солодкі романи, які пасували б до її 15. Серед її зацікавлень серйозні теми – психологія, біологія, фізіологія та анатомія людини. Вчитися та пізнавати нове – її стихія.

 

Улюблений фільм Вікторії – «Цілитель Адамс». Це фільм за реальними подіями, присвячений лікарю-диваку Хантеру Адамсу, який започаткував терапію радістю та рух лікарняних клоунів. Колись сам Адамс потрапив у лікарню з глибокою депресією. Лікарі не знали як йому допомогти, натомість сам Адамс помітив, що сміх і гумор мають на нього чудодійний вплив та допомагають повернутися до життя. Він зцілився сам і присвятив своє життя зціленню сміхом інших.

Вікторія теж мріє стати лікарем та своїм прикладом надихати інших. Адже, щоб здолати онкологію, потрібна справжня воля до життя та внутрішня сила, якої в цієї тендітної дівчини огого скільки! А частіше посміхатись та відчути нашу з вами підтримку у цей непростий для Вікторії період допоможе благодійна перука від Hair for Share.

Хай діти одужують, а мрії здійснюються!

Дякуємо усім, хто підтримує ініціативу Hair for Share, та допомагає турбуватися про тих, хто зараз веде боротьбу з хворобою!💜

Якщо ви батьки чи опікуни діток, які потребують перуки, заповніть, будь ласка, зголошення за посиланням: http://bit.ly/2CupfUk. І ми з вами сконтактуємо.