Новини / Четвер, 08 вересня, 2022

Менше болю і більше комфорту!

Все це завдяки найновітнішим засобам моніторингу рівня цукру в крові, переданих для українських діток з діабетом!

 

Це тільки назва цього захворювання  звучить «солодко», а на практиці це складні будні дітей із важкими формами цукрового діабету. Контролювати показники необхідно весь час, подекуди до 20 разів на добу, щоби встигнути вчасно ввести ліки. І щоразу,  щоб отримати краплю крові для аналізу, треба робити болісний і неприємний прокол пальчика. Для маленьких дітей та й для будь-яких це завжди травматично. Проте полегшити  життя і мінімізувати неприємні процедури можуть спеціальні глюкометри-трекери  та сенсори-датчики.

Сенсори одноразово закріплюються на ручці дитини і працюють  2 тижні. Весь цей час такий пристрій контролює рівень цукру та передає інформацію на глюкометр-трекер. З ними малюкам не доведеться щоразу для контролю показника проколювати пальчик, достатньо піднести датчик до спеціального глюкометра або до мобільного  телефону з встановленим спеціальним програмним забезпеченням — і вся інформація на екрані. А якщо цукор раптово впав, датчик дасть знати про це  гучним звуковим сигналом!

Придбати такі набори в Україні — нереально та й дорого! Тому ми безмежно вдячні отцеві Миколі,  пані Людмила Урсул та Plast Berlin Helps, завдяки яким уже 7-ро дітей отримали такі цінні подарунки.

Ваша допомога безцінна, адже це менше болю та більше радісних моментів для наших дітей!