Новини / Середа, 18 вересня, 2024

Майстер-класи для ВПО

Цього тижня у нас відбуваються неймовірні майстер-класи для внутрішньо-переміщених осіб (ВПО).

 Наша мета – через творчість допомогти кожному віднайти внутрішню гармонію, розслабитися та подарувати собі трохи радості 🎨✨.

Ми вже провели кілька заходів: вчора учасники створювали унікальні розписи на шоперах, сьогодні – розписували полотна, а ще – провели особливий майстер-клас для жінок ВПО у пологовому будинку та арт-терапію в одному з шелтерів.

На заходи вже долучились 72 людини, які є ВПО.

📅 Майстер-класи триватимуть до 21 вересня 2024 року у Львові. Ми ще маємо вільні місця на четвер та п’ятницю, тож поспішайте зареєструватися за посиланням:

https://forms.gle/zXMHwA1vnAKpfJQd9

Приходьте за новими емоціями та приємними враженнями, навіть якщо ви ніколи не тримали пензля в руках – наші майстер-класи підходять для всіх!

Захід проводиться Благодійний фонд «Крила надії» в рамках проекту «Психологічна підтримка та супровід у консультативно-координаційних центрах Львівської області»

«Цей захід став можливим завдяки щедрій підтримці американського народу через Агентство США з міжнародного розвитку USAID Ukraine - USAID Україна та партнеру «Міжнародний Медичний Корпус» International Medical Corps.

Відповідальність за зміст несе благодійний фонд «КРИЛА НАДІЇ» і не обовʼязково відображає погляди USAID чи уряду Сполучених Штатів».