Новини / Понеділок, 24 січня, 2011

Допоможіть оплатити МРТ для наших хлопчаків!

Двом хлопчикам з хірургії ЗУСДМЦ потрібна допомога в оплаті обстеження.

У хірургії ЗУСДМЦ м. Львів, проходить лікування Тернопільський малюк - Побер Максим. Максиму трохи більше рочку, він активно зростає і розвивається, любить музику, активно вчиться ходити. Максим непосида, недавно це мало не призвело до плачевних наслідків - варто було мамі на секунду відвернутися в пошуках памперса, як малюк перекинув чайник з гарячою водою. Благо, в чайнику був не окріп, і Максимко більше злякався, ніж обпікся, однак стрес отримали всі ... Зараз уже все в порядку.

Максимко пройшов два блоки хіміотерапії, попереду ще два і операція з видалення пухлини. Наступний блок починають через тиждень, 31 січня, і тоді ж малюкові потрібно пройти МРТ. Обстеження шийного відділу і голови з контрастом обійдеться близько 900 гривень. Сума не велика, але для батьків це проблема, до того ж, це не перше, і не останнє обстеження, а попереду операція, та й самі поїздки з Тернополя до Львова теж коштують грошей.

Допоможіть оплатити МРТ для Максима.

 

 

Для Особи Володі терміново потрібно 1050 гривень на МРТ нижнього таза з контрастом.

У середу 26 січня Володя записаний на обстеження. Володя закінчив лікування пів року тому, все було добре, наш хлопчик ріс і гарнішав з кожним днем, їздив на планові огляди.

Нещодавно він почалв відчувати дискомфорт при сечовипусканні, УЗД показало, що щось є ... Ось тільки що це - запалення чи новоутворення, на УЗД не видно і потрібно терміново робити МРТ.

Вартість МРТ 1050 гривень.

Допоможіть зібрати гроші!

Кошти можна надсилати на реквізити фонду, вказавши в призначенні: добровільна пожертва для (П.І.П. дитини )