Новини / Вівторок, 26 червня, 2012

Оксанка Шандерская - протипролежневі матрац і Ноксафіл.

На жаль, ніяк не можемо потішити хорошими новинами від Оксанки Шандерской.

Справді, варто зробити маленький крок вперед, як хвороба тут же наче прагне відкинути дівчинку на два назад ...

Перемогли гриби - термінова операція. Видерлися, почали хімію - знову гриби. Після хімії впали аналізи, відразу виникли проблеми з тиском, повернулася інфекція в носоглотці - знову призначили Ноксафіл. Одну упаковку вже купили - спасибі Вам всім величезне - навіть не уявляю, що було б з дівчинкою, якщо б не допомога небайдужих людей! Завтра приїжджає наступна упаковка, і оплатити її потрібно протягом трьох днів. Вартість флакона - 13300 гривень. Зібрано 10000 і за цю суму ми безмежно вдячні!

Сьогодні подзвонив тато Оксанки - я кілька секунд дивилася на телефон і з жахом думала, що, напевно, знову потрібні сети для тромбів ... Я майже вгадала, проблема таки в низьких тромбах, і Оксанці потрібен протипролежневий матрац. Ослаблений організм не може боротися ні з чим, гематоми, наслідок низьких тромбоцитів, перетворюються в ранки, а ранки в пролежні. Матрац потрібен дуже терміново і завтра ми плануємо придбати його у Львові. Ціни наразі не знаємо, але інтернет підказує, що це 1500-2000 гривень. Ми купимо його з тих грошей, які є і знову дуже просимо допомогти з оплатою Ноксафіла.

Я не знаю, скільки під силу винести цій тендітній дівчинці. На фото Оксанка просто красуня, його зроблено на початку лікування - зараз Оксана зовсім інша, і справа навіть не в поріділих косах, і не в стомленому обличчі, просто гасне блиск в очах, і заглядати в ці бездонні темні очі стає нестерпно боляче ...

Будь ласка, допоможіть Оксані боротися!

Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні: Добровільна пожертва для Шандерської Оксани.