Новини / Субота, 02 лютого, 2013

Куцій Олег – 29500 гривень на Тімоглобулін!

Навіть не знаю, які підібрати слова, щоб знову написати про Олега.

Мабуть, Ви добре памятаєте нашого багатостраждального хлопчика з Дрогобича.  Наша перемога… Наша гордіть… Наш біль… Історія Олежика Куція тривала і дуже не проста. Захворів Олег в листопаді минулого року, тоді з діагнозом набута апластична анемія він розпочав лікування у львівській гематології.

Олег пройшов курс Атгаму. Згадувати цей перший курс просто страшно – екворал, біовен, меронем, таргоцид, ноксафіл, безкінечні переливання тромбоконцентрату і сети на його виготовлення, ексіджад для виведення надлишкового заліза з крові після частих переливань, операція через запалення апендициту, реанімація, тисячі гривень і донори, донори, донори… Збори коштів і пошуки донорів здавались просто безкінечними, лікарі львівського центру робили просто неможливе і раз за разом витягували Олега.

Олег пройшов хімію, витримав всі ускладнення і повернувся додому. Він зміг завдяки невтомній праці лікарів (лікуючого лікаря батьки називали не інакше, як ангелом-охоронцем Олежика), завдяки допомозі та підтримці незліченних благодійників, зокрема МБФ "Крітас України", що закупив медикаментів для Олега на понад 100 000 гривень, титанічним зусиллям батьків та рідних і власній волі до життя.

Далі лишалось чекати, на скільки допомогло лікування і чи можна ставити крапку. І ось час минув, і стало остаточно зрозуміло, що потрібен другий курс. З Олегом все майже добре, він дорослішає і вчиться, продовжує заочне навчання в технікумі, почувається значно краще, але кістковий мозок працює на половину, тобто він виробляє всі клітини крові, але, їх надто мало. Для повного одужання, щоб кістковий мозок запрацював на повнц силу, Олегу необхідно пройти ще один курс Тімоглобулину.

А тепер основне. На курс Олегу потрібно 65 флаконів препарату. Основна кількість – 50 флаконів, є в лікарні. Але щоб лікування мало сенс потрібно ще 15 вартістю 2608  гривень кожен… Ціна питання – 39120 гривень!

Про те що знадобиться другий курс ми писали ще літом, проте за пів року для Олега на рахунку фонду зібрано лише 9620 гривень. Препарат  замовлено, та щоб його викупити бракує 29500 гривень. Саме стільки сьогодні коштує майбутнє Олега.

Цей бій буде важким і часу в нас дуже мало. Та ми впевнені, що разом все вийде!  Впевнений в цьому і Олег.

Будь ласка, допоможіть Олегу жити завтра!

Кошти можна переказувати на реквізити фонду , вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для Куція Олега.

Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02