Новини / Вівторок, 17 грудня, 2019

День радості завітав до дітей із Охматдиту!

Усі діти уже чекають свят і подарунків, а особливо ті, які лікуються у лікарні. Ми подумали, що не потрібно якогось особливого приводу, щоби дитина змогла відчути себе веселою і трішки побешкетувала.

 Тому наші Лікарняні клоуни. Львів разом із волонтерами завітали з Днем радості до маленьких пацієнтів, цього разу до дітей із Львівської обласної дитячої клінічної лікарні Охматдит. Свято розпочалося з того, що діти із палат та їхні мами доєдналися до наших волонтерів під час підготовки і усі разом надували кульки. Було дуже приємно спостерігати за суперефективною командою з надування кульок.

А потім усі діти, лікарі, медсестри та батьки отримували квіти чи шаблі із кульок: що кому більше до вподоби.
Не оминули подарунки нікого: маленькі пацієнти зі всіх поверхів лікарні тішилися візиту наших чарівників. Діти з приймального відділення щасливі поверталися додому з оберемками кульок у руках.

Дякуємо нашим волонтерам! Без вас свято не вийшло би таким кольоровим!
А саме:
-     студентам Львівського інституту економіки та туризму, факультету менеджменту та комерційної діяльності (групі ТТП-16, Наталії Скляренко, Юлії Мамотенко).

-     студентам факультету туризму і готельно-ресторанної справи (групі ГРС-16, Валерії Орловій, Марті Камінецькій, Олександрові Дашкевичу, Юлії Довганик); Оксані Фурсіній та Ользі Кос.

-    Дякуємо за підтримку Управління соціального захисту Львівської міської ради (захід відбувся в межах проекту "Розвиток лікарняної клоунади у м. Львів").

Наші експерти з дарування радості люблять приходити несподівано і нікого з дітей не оминають.
Тож уже скоро 
Терапія радістю. Львів завітає у Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр. Очікуйте, бо далі буде!
___________
#Крила_надії
#День_радості
#Терапія_радістю_Львів