Новини / Вівторок, 07 квітня, 2020

Важкохворим дітям потрібна їжа.

Важкохворі діти терміново потребують спеціального харчування, а через ситуацію з карантином наші можливості допомогти їм вичерпуються. Просимо усіх небайдужих долучитися до проекту «Food for Child» і допомогти дітям пережити кризу.
      
 
    БФ «Крила надії» уже багато років опікується родинами із важкохворими дітьми. Зокрема, спеціальне харчування отримують діти з паліативної програми, діти з рідкісними захворюваннями та ті, які перебувають в реанімаціях. Для наших підопічних можливість щоденного спеціального харчування є такою ж важливою, як своєчасне вживання ліків. Адже звичайної їжі їм недостатньо або вона взагалі не підходить. Є діти, які харчуються лише спеціальними сумішами. Таких родин під опікою Фонду зараз більше сотні.
 
     На жаль, через карантин та жорсткі обмежувальні заходи ми не зможемо провести заплановану збірку спеціальної їжі в супер-маркетах, як ми це робили раніше, та провести інші благодійні заходи. Також вже довший час ми не отримуємо гуманітарну допомогу у вигляді спецхарчування з-за кордону. Сьогодні ми видали останні запаси, закуплені на пожертви благодійників та зібрані під час благодійних акцій. Видали не усім і не в повному обсязі, а лише п'ятидесяти родинам, у яких найбільш критична ситуація. Наданої допомоги вистачить лише на місяць-півтора. А далі – невідомість. І самотужки родинам, де є хворі діти, не справитися.  Вартість потреби в їжі для однієї дитини складає від двох до десяти тисяч на місяць. Це лише харчування, а ще є витрати на медикаменти, інші потреби, зумовлені станом дитини. Якщо раніше за дитиною доглядав хтось один із батьків чи членів родини, а інший мав можливість працювати та забезпечувати мінімальні потреби, то через теперішню кризу ситуація погіршилася. Багато батьків були вимушені повернутися із заробітків за кордоном або ж перебувають у відпусках за власний рахунок. Є неповні сім’ї, у яких весь тягар по догляду за дитиною лягає лише на маму. 

Але їсти потрібно щодня і це не можна змінити чи відкласти на «після карантину».
 
Вартість упаковки каші чи спеціальної суміші - від 70 до 370 грн.
 
     ✔Однієї упаковки вистачає дитині на 1 - 3 дні.

Як можна допомогти:

  1. Підписатися на "регулярний платіж" на одну чи більше банок харчування щомісяця 

    інструкція тут

  2. Купити спецхарчування в аптеці чи супермаркеті і передати нам НоваПошта Львів, склад 5, БФ "КРИЛА НАДІЇ", 0503709002

  3. Переказати кошти на рахунок фонду. 

___________________________________________________________________

Спецпроект #FoodForChild  

#Їжа_дітям

Звіт по збору тут: 

https://bit.ly/2Rmwd69

___________________________________________________________________

    Потреба  на найближчі два місяці складає 600 тис. грн.    
 
Уже багато разів разом ми робили неможливе і спільно долали перешкоди.
Забезпечити «Їжу дітям» - наш наступний виклик.  Дуже розраховуємо на вашу підтримку!