Новини / Понеділок, 19 липня, 2021

Лікарняні клоуни повернулись!

Якби був спеціальний пристрій для вимірювання дитячої радості, то його стрілочки вистрибнули б високо над Львівська Обласна Дитяча Клінічна Лікарня Охматдит і перетворилися на феєрверк.

 

А все тому, що туди після довгої карантинної перерви нарешті завітали Лікарняні клоуни. Львів – чудесні Гавка, Біба, Мушка і Коко.

Наші веселі клоуни дуже хвилювалися, як їх зустрінуть діти, проте у першій же палаті зрозуміли, що їх тут дуже чекали і неймовірно раді бачити. А далі було багато теплого спілкування з дітьми, батьками та персоналом, десятки іграшок з кульок, перегони з лускання мильних бульок, перетворення з допомогою аквагриму в улюблених казкових персонажів, спільне музикування та співи і на завершення – кожен малюк ще й отримав від клоунів подарунок на згадку.

А найголовніше – відбувся потужний сеанс терапії радістю, завдяки якій пацієнти дитячої лікарні отримали цілющу дозу вітамінів сміху та уваги.

Усі наші клоуни пройшли вакцинацію та уже планують наступні виходи. На ці візити з нетерпінням чекають і дорослі клоуни, і маленькі пацієнти дитячих відділень.