Новини / П'ятниця, 18 жовтня, 2024

Створення комфортних та безпечних умов для лікування важкохворих дітей у м.Львові

Цього тижня до нас завітав важливий гість Teodor Barton координатор програми MEDEVAC czech та представник Ministerstvo vnitra.

Зустріч відбулась у Центр Дитячої Медицини. СП «Західноукраїнский Спеціалізований». Саме тут реалізується наш спільний проект «Створення комфортних та безпечних умов для лікування важкохворих дітей у м.Львові», що розпочався наприкінці 2023 року і зараз прямує до завершення. 

Ціллю проекту є створення комфортних і безпечних умови для перебування важкохворих дітей та супроводжуючих їх осіб у СП «Західноукраїнский Спеціалізований», що став справжнім евакуаційним хабом навесні 2022 року, а зараз приймає на лікування важкохворих дітей зі всієї України. 

 

Завдяки підтримці Ministerstvo vnitra та програми MEDEVAC було облаштовано палати, кімнати відпочинку та побут у «Клініці дитячої нефрології, діалізу та трансплантації нирки», «Клініці спеціалізованої хірургії» та «Клініці дитячої онкології та трансплантації кісткового мозку».

 

Під час зустрічі Teodor Bartoň поспілкувався з нами, з лікарями клінік та маленькими пацієнтами, оцінив зміни, що відбулись та відбуваються завдяки  програмі MEDEVAC та вислухав наші плани по масштабуванню проекту.

 

Проект «Створення комфортних та безпечних умов для лікування важкохворих дітей у м.Львові» реалізує Благодійний фонд «КРИЛА НАДІЇ» завдяки підтримці Ministerstvo vnitra та програми  MEDEVAC.