Новини / Понеділок, 02 серпня, 2010

Гедзович Максим – 17 серпня наступне обстеження.

«6 Липня в німецькій Університетській клініці м. Ессена Максимко пройшов чергове обстеження, яке показало, що на хворому оці немає активності пухлин.

Операція, яка відбулася в травні, по підшивці бета-аплікатора, дала хороший результат. Від пухлини залишився рубець. Стара пухлина на даний момент ось уже півроку не дає про себе знати. Майже рік Максиму не капають хімію, а він тільки спостерігається спеціалістами. Звичайно, шкода що кожен раз потрібно обстеження під наркозом, а в нашому випадку це вже 12-й наркоз. 

На даний час мови про видалення та оперативне втручання немає. Але проходити обстеження потрібно регулярно кожні 2-3 місяці до 7-9 років, так як пухлина може поводитись не прогнозовано та проявляти активність, а до головного мозку зовсім близько.

Молимо Бога і всіх святих про подальше одужання та зцілення нашого синочка. Наступне обстеження призначене на 17 серпня. Попередні поїздки обійшлися дуже дорого. В літній сезон відпусток та канікул білети обійшлися майже 7 тис. гривень за одну поїздку, Загалом разом з витратами на житло, обстеження, перекладачів та інше пішло близько 900 євро.

Просимо благодійників, добрих та чуйних людей не залишати нашого синочка без надії та молитов, допомогти здійснити нам планові обстеження.

Фінансова допомога дуже потрібна! Будь ласка, допоможіть Максимкові до кінця пройти цей складний шлях боротьби з жахливою хворобою та перемогти її остаточно!

 
Лида Гедзович, мама Макса
Тел. 097 404 52 84 »
 
Реквізити для надання допомоги на сторінці малюка.