Новини / Середа, 05 січня, 2011

Малюємо ангеликів :)

Готуючись до нашого суботнього заняття, ми згадали про виставку «Місто ангелів», яку ми організовуємо спільно із волонтерами УКУ.

На виставці буде представлено роботи дітей та волонтерів на «ангельську» тему. Саме тому на творчому заняття ми із дітками намагалися втілити на папері своє бачення ангеликів. :)

У відділенні хірургії серед наших діток був Максимко Верстюк. Хлопець не мав змоги вийти на загальне заняття через низькі показники аналізів, тому ми залишили йому матеріали для самостійного опрацювання теми в палаті.

У відділенні гематології на занятті був наш Ігорко Шеремета. Хлопчик був дуже стомленим, та все одно дуже хотів взяти участь у занятті і виконував завдання. Приємно було при цьому споглядати на обличчі нашого маленького Сонечка посмішку.

 

Не прогавила заняття і Танічка Дзюба. Дівчинка із звичним завзяттям виконувала завдання. І настрій у неї був хороший, що не може не тішити. :)

Не відставала й Іра. На занятті дівчинка було просто неймовірно зосередженою, як справжній митець! :)

На жаль, мало хто із дітей виявив бажання виставити свою роботу на нашій виставці, однак ми не розчаровані проведеним заняттям, адже як нам, так і дітям воно принесло чимало позитивних емоцій.

  Наталя Баландюк

                                                БФ «Крила надії»

                                                 032 240 76 13