Новини / Середа, 12 січня, 2011

Вчимося самотужки створювати шопку! :)

Наше минуле заняття припало якраз на Різдвяні свята. Тому хотілося підібрати якомога актуальніше завдання, яке змогло б передати діткам усю радість та тепло цього сімейного свята.

   У відділенні хірургії дітки займалися лише у палатах, бо не мали змоги відвідати загальне заняття через стан здоровя.

   У відділенні ж гематології на спільному занятті все ж таки кілька діток зібралося.

    

   Як завжди серед них була Таня Дзюба . Дівчинка разом із мамою працювала дуже старанно і згуртовано. Cаме їх шопку ви бачите на першій світлині до цієї статті.

   Принагідно, Танічка показала нам малюночки, які намалювала після попереднього заняття: ялиночку

і будиночок зі сніговиком.

   Маленький Олежик теж створював шопку, переклавши більшу частину роботи на свою маму. Проте, їй, здається, це було навіть дуже до вподоби.

    І шопка у них вийшла дуже гарна.

   Іра також вправно виконувала завдання.

   Ігорко Шеремета  на занятті був зовсім недовго, - в хлопчика дуже сильно боліли ніжки. Спершу він попросив маму розпитати в нас про завдання і подивитися як ми його виконуємо. Але вкінці хлопчик таки приїхав до нас на візочку, щоб подивитися ЩО ж усі ми спромоглися зробити. Завдяки цьому хлопчина ще й отримав у подарунок шопку, яку ми змайстрували, з чого дуже втішився.

Наше заняття минуло в теплій та веселій атмосфері, й усі залишилися задоволеними. Тому ми із почуттям виконаного обов’язку приступаємо до підготовки наступного творчого завдання.

 

  Наталя Баландюк

                                                БФ «Крила надії»

                                                 032 240 76 13