Новини / Четвер, 21 квітня, 2011

Сім'я Пахолюк - Всіх з наступаючим світлим святом Великодня!

Андрій Пахолюк закінчив другий курс хіміотерапії, аналізи, що ніяк не бажали рости, все-таки піднялися і хлопця відпустили додому.

Вже пройдено контрольне КТ, яке показало, що все чисто. Тепер необхідно пройти ПЕТ-сканування, саме за його результатами стане відома подальша схема лікування - хіміотерапія, променева чи авто-ТКМ.

Відверто кажучи, Андрій дуже засмутився від того, що лікування потребує продовження. Надто вже хотілося вірити що всі тяготи вже позаду, а виявляється, що ще можлива і хімія, і навіть пересадка ... Звичайно, нам зрозуміло, на скільки хлопець вже втомився від лікарень, від важкої хімії, від життя далеко від дому. Але в онкології немає швидких і легких шляхів. Звичайно, Андрій це розуміє, він розумний і сильний хлопець, він обов'язково зможе!

І так, попереду ПЕТ. Зараз сім'я визначається, де робити - в Польщі чи в Росії. У Варшаві обстеження обійдеться близько 14000 гривень, у Москві - близько 8000 не рахуючи вартості проїзду, харчування і т.д. Зібрано поки тільки 3700.

Сім'я Андрія дуже вдячна всім, хто підтримує їх у нелегкій боротьбі, вони передають Вам величезне спасибі і поздоровлення з наступаючим святом:

 

«Користуючись невеликою перервою у лікуванні, хочемо написати і донести до кожного слова подяки всім, хто не залишив нас сам на сам з бідою, хто молився за нашого сина, допомагав матеріально, знаходив теплі слова підтримки та розради.

Незважаючи на такі важкі випробування, які лягли на нашу сім’ю,ми щоденно переконувались, що Бог - є любов і добро. У випробуваннях Бог дає сили, зміцнює віру, дарує надію, посилає допомогу… Господи, дякуємо Тобі за все! Матінко Божа, з невимовною вдячністю припадаємо до Твоїх ніг. Ангели-хоронителі, дякуємо Вам за крила підтримки в ті хвилини, коли йти вже не було сил.

Від щирого серця дякуємо всім добрим і чуйним людям. Яке щастя знати, що поруч є      стільки небайдужих сердець. Милі, рідні, Ви додаєте нам сил в боротьбі за зцілення сина.Своїми милосердними вчинками Ви щоденно доводите, що добра у світі набагато більше, чим може видатися в наш непростий час.

Нехай Всемилостивий Господь благословить всіх Вас міцним здоров’ям, щедрими ласками та благодатями, а Пресвята Богородиця опікується Вами на кожному кроці.

З Воскресінням Христовим щиро Вас вітаємо!


Жити в радості й любові від душі бажаю!
Запашною нехай буде Великодня Паска
І до віку буде з Вами світла Божа ласка!
Хай Божа матір Вас охороняє,
А Дух Святий здоров'я посилає.
Господь дарує Ангела з небес!
- Христос Воскрес!
- Воістину воскрес!


З повагою, сім’я Пахолюк.»

Телефон мами 096559 20 33, Світлана
Телефон папи 063982 59 85, Методій

Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначення платежу - добровільна пожертва для Пахолюка Андрія.