Новини / Вівторок, 27 грудня, 2011

Новорічний настрій та ялинкові прикраси діточок зі Львова :)

Ось-ось Новий рік, тому пора серйозно задуматись як оздобити ялиночку та оселю. Особливе захоплення завжди викликають власноруч зроблені іграшки.

Діти із відділення гематології та хірургії мали з чого обирати – це ялинкові іграшки, які малюки оздоблювали за допомогою акрилу та ангелики із глини, для яких вони придумували власний стиль та дизайн. У гематології ще карантин, тому ми знову лише передали дітям матеріали, а от у хірургії зайняття пройшло весело та плідно.


Софійка розписувала іграшки сама, але весь процес відбувався під пильним та люблячим поглядом тата та мами. Дівчинка рішуче розмалювала прикраси, які несуть у собі яскравість, теплоту та радісне піднесення. На занятті Софійка була дуже веселою та енергійною, та для фотографії вирішила приміряти образ серйозної маленької леді :)

           

Михайлик розфарбував велику кількість іграшок і ще й потішив себе та інших ангеликом із щирою усмішкою.

  
   

Юрчик Сидоров цієї суботи був надзвичайно загадковим та елегантним – одну із розписаних іграшок, як ми потім говорили - своє «серце», Юрчик подарував нашій Наталі.


Сергійко Добромильський майже усе заняття посилено та цілеспрямовано розписував іграшки. Зрозумівши, що його творчій душі цього замало, приступив до створення ангелятка. Ангелик у Сергійка получився з чотирма ніжками:)

Хоч Сергійко недавно у відділенні, та знайомі ми давно. Нажаль, хлопчик повернувся з рецидивом. Зараз малюк проходить хіміотерапію. Попереду лікування та поїздка в Польщу на MIBG, отже, Сергійку буде потрібна наша допомога.

           

На цьому занятті Вікуся Вавринюк мала високу температуру, тому повністю самостійно дівчинка не бажала працювати. Проте вона дуже весело обирала кольори та малюночок на ангелику, встигаючи дуже вдало пожартувати.

Дивлячись на Вікине личко просто неможливо не тішитись, адже пухлина зійшла майже повністю, перетворившись на маленьку гульку – значить, лікування іде дитині на користь, дуже сподіваємось, що у дівчинки все буде добре!

           

Віталік Лесюк своєю роботою показав нам, що здатний виразити свою думку за допомогою мистецтва. Малюк зробив миловидного ангелика, який точно гарно оздобить будь-яку ялинку. Особливе захоплення у хлопчика викликало змішування кольорів фарби на палітрі. Розкривши таємницю кольору, Віталік тепер точно буде творчо експереметнувати та розвиватись!

Хлопчик проходить другий курс хімії, зараз триває промивка. Наразі ніби нічого не потрібно, попереду обстеження і кошти на їх оплату вже є – величезне спасибі всім, хто підтримує хлопчика.

           

Олежик Соболевський разом із мамою цієї суботи лише розфарбовував ялинкові прикраси. Однак, щоб ми часом не забули, яких гарних ангеликів він створив минулого тижня, він вирішив іще раз сфотографуватись із ними:)

Стан Олежика без змін, ручка кровить, хлопчик слабкий, майже не встає, та завжди знаходить в собі сили або створити щось цікавеньке на зайнятті - і це одною рукою! Просто молодчинка. Додому Олежика не відпускають через загальний стан, приїжджає до нього в гості тільки тато, хлопчику дуже сумно у лікарні, тому він і старається не пропускати творчі.

Ми дуже вдячні всім, хто допомагає хлопчику. Допомога і наділі є актуальною.

   

Цієї суботи Владиславчик Кінаш поводився розкуто та вільно, тому дуже ображався, коли йому давали поради щодо створення ангелика. Хлопчина хотів все зробити сам і результат його роботи виявився не гіршим, аніж із допомогою старших. У нього все вдалось, молодчинка!


Маленький Іванко на цьому занятті був не в найкращому настрої, тому не хотів працювати. Але, отримавши ангелика, якого ми зробили за його чіткими вказівками та інструкціями, хлопчик трошки повеселішав:) Іванко лише розпочав лікування, наразі почувається не дуже, але дуже сподіваємось, що у хлопчика все буде добре.

           

Доволі колоритним та цікавим ангелик получився у Володі. Хлопчина показав, що можна створити щось оригінальне використавши лише один колір.

            Яким би не було самопочуття наших малят, та за допомогою творчої діяльності хоча б на дві годинки їх настрій покращується і, забувши про уколи та крапельниці, вони перетворюються на звичайних діточок!

 

БФ «Крила надії»

 

032 240 76 13