Новини / Четвер, 14 червня, 2012

Євген Демчишин - знову потрібна допомога!

                Женя Демчишин проходить другий курс протокольного лікування. Вірніше, він почав його три тижні тому, але лікування довелося перервати через високу температуру.
            З вівторка повинні були почати черговий блок, але Женьці стало гірше, піднялася температура, замість хімії призначили антибіотик і флуконазол. Зараз потрібен флуконазол 7 флаконів і меронем 500 мг 20 ампул - це 2880 гривень. А є тільки 400. Крім того впав гемоглобін і знову потрібен Еповітан 10000 одиниць. Вартість упаковки 4290 гривень.

            Також, на жаль, почастішали і посилилися судоми, які мучили Женьку під час першого курсу - нагадування про перший Женін діагноз енцефаліт Расмусена. Минулий раз якось вдалося з ними впоратися, хлопець навіть міг брати участь у творчих заняттях, але зараз ситуація знову вкрай важкий.
            Будь ласка, допоможіть Євгену продовжити лікування. Хлопець паралізований більше року, з дитинства він бореться з енцефалітом, а з 31 грудня цього року ще й з лейкемією! Женя дуже товариська хлопчик, любить, коли до нього приходять волонтери, любить займатися на творчих заняттях, коли стан дозволяє, не втрачає почуття гумору. Сім'я живе дуже скромно, купити дорогий антибіотик і Еповітан батько не можуть. А Жені дуже погано.
            Допоможіть закупити препарати!

            Кошти можна перераховувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні: Добровільна пожертва для Демчишина Євгена.