Новини / Субота, 14 липня, 2012

Сергій Чмирук – 5800 гривень на понеділок.

Сергій Чмирук продовжує лікування. Ми бачились у вівторок, тоді Сергій був надто важкий, у страшній лейкопенії, з нульовими показниками. Ми передали йому 5 флаконів грастиму, сподіваючись, що цього вистарчить, щоб вивести хлопця з низьких аналізів. Тоді ж лікуючий лікар сказав, що як тільки піднімуться показники - потрібно буде одразу починати хімію, і попросив допомогти батькам з цитозаром і вінорельбіном.

Тоді ця хімія здавалась, чимсь ілюзорним, до чого Сергій наблизиться ще не скоро… Та вчора подзвонив батько хлопця і сказав, що хімію хочуть починати у понеділок. Шок від того, що у нас немає ні цих препаратів, ні коштів на їх купівлю перекрило всеохоплююче почуття радості за Сергія – він зміг! Слабкий організм таки подолав лейкопенію! Боротьба продовжується!

Ліки ми замовили – у стані Сергія зволікати просто не припустимо, якщо аналізи дозволяють починати хімію в понеділок – Сергій має почати в понеділок і не пізніше. Хлопцю потрібно 1 флакон вінорельбіну 50мг вартість 2200 гривень, і 12 флаконів цитозару 1г – ще 3600. Разом 5800 гривень. Ну і гристим, гристим… 5 флаконів – 3500. Зібрано лише 350. Будь ласка, допоможіть зібрати 5450 гривень на препарати хімії та 3500на гристим  для Сергія Чмирука!

Ситуація надто важка і серйозна. Без хімії Сергій не може – хвороба надто агресивна. І коштів у батьків зовсім нема – є лише борги, кредити і величезне бажання врятувати свого сина.

Дуже потрібна фінансова допомога!
 

Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні: Добровільна пожертва для Чмирука Сергія.