Новини / П'ятниця, 27 липня, 2012

Аня Лазорчин – 64 495 гривень!

   

            Анічка Лазорчин повернулася додому з Уфи після першого етапу операції. Цей перший етап був дуже важливим і пройшов успішно. Ані поставили імпланти в кістку навколо очної орбіти. Наступним етапом буде встановлення самого протеза. В імплантах знаходяться магніти, так само магніти будуть знаходитися і в протезі, саме вони і будуть його утримувати.

            Операція пройшла добре, але від наркозу Анічка відходила дуже важко. Мама каже, що дівчинка завжди переносила наркоз погано, а їх у неї було багато - цей вже 16! Цього разу цілу добу тривала блювота і різні неприємні стани, добу нічого не могла їсти. Але все пройшло, а через десять днів зняли шви.
            Зараз Анічка вдома, в селі. Почувається добре, її вже провідали подружки. Поки що дівчинка не відчуває половину голови - все, ніби стерпло, лікар сказав, що це може тривати і півроку, але в цьому є і плюси - Анічка не відчуває ніякого дискомфорту під час промивки очної орбіти.
            Лікарі з клініки сказали, що всі ті численні операції, які довелося перенести дівчинці, були зовсім не марними - хоч встановити протез тоді не вийшло, але вберегти лицьову кістку від незворотної деформації вони змогли, так що у нашої дівчинки все повинно бути добре! На другий етап операції Аню чекають 23 серпня. Планується, що в цей час в клініку приїде професор з Німеччини та лікарі хочуть, щоб Анічка обов'язково попала до нього на консультацію.
            А тепер про сумне. На оплату лікування не вистачає 34 495 гривень, плюс борг 30 000 гривень за перший внесок, і того потрібно 64 495 гривень. А зібрано поки тільки 18 505. Будь ласка, допоможіть зібрати решту суми! Аня дуже чекає цього заключного етапу, дівчинка дуже сподівається, що все вийде і товсті окуляри можна буде нарешті зняти і заховати далеко-далеко і, що найголовніше, більше не доведеться лягати під ніж!
            Дуже потрібні фінансова допомога.

СХЕМА ПРОПЛАТИ ЧЕРЕЗ ТЕРМІНАЛИ ПРИВАТ БАНКУ

Кошти можна перераховувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні: Добровільна пожертва для Лазорчин Анни.