Новини / Середа, 25 вересня, 2013

Дорібакс для Лядова Юри – 3066 гривень на завтра!

Терміново потрібна допомога для Лядова Юрчика зі Львова. В березні 2013 Юра закінчив основний курс лікування гострої лімфобластної лейкемії, а в серпні у хлопчика виявили Вторинну мієлобластну...

Всі мрії 13-літнього хлопця про друзів, школу і нормальне життя розбились в один момент. Тепер Юрі показана ТКМ, неродинна ТКМ, бо родинного донора, нажаль, немає. Та поки триває пошук клініки, хлопчик проходить хімію в гематології ЗУСДМЦ.

Сьогодні Юрі призначили антибіотик Дорібакс, нажаль, дешевші антибіотики з інфекцією не справились. Упаковка в 10 флаконів коштує 3066 гривень. Юрі потрібно 2-3 таких упаковок.

Дві упаковки для нього закуплять наші друзі і партнери МБФ «Карітас України», цей препарат буде вже за кілька днів. Але Юра не може чекати ні дня, без антибіотика переможе інфекція. Тому сьогодні ми замовили упаковку Дорібаксу, препарат вже вводять хлопчику. Цієї упаковки стане якраз на три дня, і взяли ми її, як часто буває, в борг, який завтра-післязавтра потрібно оплатити.

Ми дуже просимо допомогти нам оплатити Дорібакс для Юрчика. Стан хлопчика дуже важкий, а ситуація надто серйозна. Ми дуже сподіваємось, що цієї кількості вистарчить на курс лікування, та попереду ще багато днів хіміотерапії і як Юра буде справлятись – невідомо.

Дуже потрібна фінансова допомога!

Кошти можна переказувати на реквізити фонду , вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для Лядова Юри.

Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02