Новини / Понеділок, 02 грудня, 2013

Про Софійку Пирожак.

Кажуть, що біда, розділена з другом – це вже пів біди. Я дуже хочу вірити, що це стосується нашої Софійки Пирожак, для якої вже кілька місяців з Вашою допомогою ми закуповуємо дороге спецхарчування.

            У Софійки важке генетичне захворювання – мукополісахаридоз і все життя її батьків спрямоване на забезпечення гідних умов існування для своєї донечки. Гадаю, той, хто стикався з важкими захворюваннями рідних і друзів, зрозуміє, що для наших співвітчизників це не високопарні слова, а, нажаль, жорстока реальність.

            Останні три місяці ми купуємо для Софії Фрезубін та Кальшейк – лише це харчування організм дівчинки здатен засвоювати. За ці три місяці дівчинка набрала вагу, а для її рідних вирішилась хоча б одна з безлічі проблем…

            Щомісяця дівчинці потрібно 30 літрів Фрезубіну з харчовими волокнами і 5 упаковки Кальшейку на суму 2600 гривень. Також потрібні  памперси – упаковки Ліберо "7" №28 (15-30кг) вистарчає на 4-5 днів, отже на місяць потрібно близько 7 упаковок – це ще 770 гривень.

            Ми дуже вдячні всім, хто допомагає дівчинці, величезне спасибі працівникам ТОВ "ІІЕ"Інтелліас", що встановили у двох львівських офісах скриньки для Софійки і зібрали 1589 гривень – це дозволило нам закупити харчування для дівчинки на два тижня!

            В листопаді ми купили та передали дівчинці 30 літрів Фрезубіну, 5 упаковок Кальшейку і 5 упаковок памперсів вартістю майже 3200 гривень. Зараз на рахунку фонду для Софії зібрано 4134 гривні, отже в грудні ми також зможемо закупити для дівчинки памперси та харчування і ми дуже вдячні за це всім Вам! Однак, мрія про реабілітацію дівчинки, надалі залишається мрією і дуже б хотілось, щоб ця мрія здійснилась хоча б в наступному році.

            Ми дуже сподіваємось, що не зважаючи ні на революцію, ні на новорічні свята, що вже не за горами, Ви не забудете про Софійку і в січні ми також будемо спроможні забезпечити дитину самим необхідним.

            Дякуємо Вам!

 

Кошти можна переказувати на реквізити фонду , вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для Пирожак Софії.

Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02