Новини / Понеділок, 26 травня, 2014

Терміново потрібен Віфенд для Кінаш Марічки та Дзюби Тетянки!

У Львові дуже-дуже потрібен Віфенд – вже двоє наших чарівних дівчаток потребують цього препарату!

 
            5 флаконів потрібно для Дзюби Тетянки і ще 10 флаконів – для Марічки Кінаш. Обидві дівчинки мужньо і довго борються з недугою.
            У Тетянки рецидив і після цього протоколу її чекає ТКМ. Зараз вилізла грибкова інфекція і якщо її не здолати, то ні про продовження хімії, ні про пересадку не може бути і мови…
            Батьки дівчинки вже придбали 10 флаконів, сподівались, цього вистарчить. Та сьогодні призначили ще 5 – це 10 000 гривень. На рахунку фонду для Тетянки зібрано наразі лише 6000 і жодних резервних коштів. Бракує 4000 гривень.
            Понад два  роки у Тетянки була ремісія і всі ми сподівались, що до лікарні вона не повернеться. Та нажаль, місяць тому стався рецидив і тепер єдиний шлях лікування – хімія і пересадка. Значить, всі ускладнення потрібно долати вже і негайно!
            Дуже потрібен Віфенд!
 
 
            Марічка вперто долає блок за блоком, не зважаючи на ускладнення, кисневу залежність та синдром Неймегена. Грибок вилазить на кожній хімії і кожного разу Марічці вдається його побороти! Цього разу у Марійки не просто грибкова інфекція – у неї грибковий менінгіт, тобто грибок добрався до мозку і на вихідних Марічка знову була надзвичайно важка…
            Віфенд бореться з інфекцією і навіть є надія закінчити лікування, але лише за умови, що препарат буде. Дешевші протигрибкові, на які могли б перевести дівчинку, нажаль, не допоможуть… Як і таблетований Віфенд, який є в лікарні.
            Завдяки вам ми змогли зібрати для Марічки 10500 гривень. Ще 5500 ми змогли докласти з резерву – нажаль, це все, що нам вдалось нашкребти… Тобто в нас борг перед оптовою ще 4000 гривень. І сьогодні нам знову потрібно замовляти Віфенд, хоча б 3 флакони – це дозволить нам протриматись ще два дня і спробувати зібрати кошти ще на 7 флаконів. Разом потрібно 24000 гривень.
            Будь ласка, допоможіть Марічці, бо окрім нас розраховувати їм з мамою немає на кого. А Марійчина воля до життя вражає всіх, хто знайомий з дівчинкою. Вона дуже кмітлива, розумні і старанна, незважаючи на два страшних діагнози, вона не розівчилась посміхатись.
            Але зараз Марічка одним оком зазирає у вічність. Нам вдасться втримати її, якщо ми зможемо знайти кошти і продовжити Марійчине лікування.
 
            Будь ласка, підтримайте наших дівчат!

Кошти можна переказувати на реквізити фонду , вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для (П.І.П. дитини).

Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02