Новини / Субота, 02 серпня, 2014

Ростик Білошапко – 29 566 гривень на Філстим!

Ростик Білошапко в лікарні, проходить протирецидивний протокол. Після хімії має бути трансплантація кісткового мозку.

 

Кров Ростика цього тижня вже поїхала в Польшу, в клініку де  проводитиметься первинний пошук донора, і якщо донора знайдуть – після цього блоку може бути одразу пересадка.

Попередній блок Ростик переніс надзвичайно важко і ми  щиро дякуємо лікарям за їх професіоналізм і турботу, та всім вам, хто допоміг оплатити Віфенд та інші необхідні препарати коли наш хлопчик у реанімації боровся за своє життя. Ваш внесок неможливо пероцінити!

Цього тижня Ростик почав блок. Ми всі тримаємо кулаки і сподіваємось лише на краще! Та готуватись доводиться до гіршого. Лікарі прогнозують що блок не буде легким  і з понеділка вже призначили Ростику Філстим 60 флаконів (!) – по два на день до місяця часу... Ми дуже сподіваємось, що лейкоцити виростуть скоріше і така кількість препарату не знадобиться, однак, краще її мати.

60 флаконів – 31 800 гривень (530 грн за флакон). Зібрано наразі 2234 гривні – це 4 флакони, і ми вже замовили їх на понеділок. Та потрібно ще 29 566, щоб докупити решту.

Ростик дуже веселий, привітний хлопець, у нього дагато друзів, багато людей борються за його життя – бо він нікого не лишає байдужим. Зараз він сповнений оптимізму і впевнений, що все буде добре – це ваша підтримка надала йому сил!

На першому блоці почало випадати волосся – цього гарного чуба наразі немає, бо Ростик вже побрився, і попередив, що поки не відросте – жодних фото! Ну, подивимось ;) Ростик любить фотографуватись :)

Будь ласка, допоможіть забеспечити Ростика Філстимом. Цей блок дуже важливий, Ростик мусить пройти протокол – лише тоді стане можливою пересадка. А пересадка – це єдиний шанс вилікуватись.

Ростику знову дуже потрібна допомога!

Кошти можна перераховувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні:  Добровільна пожертва для Білошапко Ростика.

Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02