Новини / Середа, 10 червня, 2015

Харів Андрійко. Ціна питання – 2146,69 гривень.

Ще один малюк з львівської хірургії ризикує не заступити вчасно на блок.

 

            Це Харів Андрійко, йому майже 4 роки і він фактично на початку дуже тривалого лікування, хоча позаду вже операція в Інституті нейрохірургії і три блоки хіміотерапії. Насправді, все лише почалося, бо попереду ще аж девять (!) запланованих блоків хімії.

            Наступний блок планувався на пятницю, але, малюк несподівано швидко відновився і хімію лікарі дуже хочуть починати завтра, бо по аналізам все ідеально! Але… Нажаль, ми не встигли зібрати кошти.

            Вже не один рік ми граємо наввипередки з потребами наших дітей і іноді здається, що цю дистанцію нам вже не подолати, але з’являється чергове усміхнено сонечко і мимоволі ми знову починаємо бігти :)

            Так і зараз. На завтра Андрійкові потрібно 3 флакона Карбоплатини вартістю 715,56 гривень за один. Ціна питання – 2146,69 гривень. Кошти потрібні нам також на завтра, бо ліки ми вже замовили, як завжди, в борг…

            У Андрійка пухлина мозку і після операції малюк знову навчився ходити і майже подолав післяопераційний парез. Він веселий, життєрадісний, і вперто, крок за кроком долає хворобу.

            Допоможіть малюку продовжити лікування! На завтра потрібно 2146,69. Після блоку буде чергове обстеження, на яке також потрібні кошти, а потім – ще 9 блоків. Без допомоги небайдужих людей буде дуже і дуже важко.

            Будь ласка, підтримайте нашого хлопчика!

 

Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для Харів Андрія.

 
Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02