Новини / П'ятниця, 12 червня, 2015

Спекотне заняття у спекотний день!:)

Тінга-тінга – це надзвичайно цікавий стиль живопису, що вже давно став улюбленим серед наших малят. А це й не дивно. Адже він дуже позитивний, сонячний та автентичний.

               

Отже, діти із гематології залюбки взялись за малювання.

 Віка чудово вловила всю суть «тінга-тінга». Тож її малюнок вийшов повністю витриманим у цьому стилі. Вона працювала дуже старанно і була повністю зануреною у творчий процес.

            Чого не скажеш про Августинчика:). Хлопчик помалював від сили 10 хв. А потім творив інші чудеса – показував нас різноманітні фокуси. А ось в цей час мама всерйоз взялась за малюнок і створила маленький шедеврик. На її аркуші  Ви зможете побачити красивих антилопу і бегемота!

            

            Особливого настрою для малювання не мав і Назарчик Трегуб. Проте хлопець теж мав чим зайнятись. Ось наприклад, похвалився нам своїм величезним корабликом, який перетворився у піратську шапку:).

            А ось іще два малюнки від діток з гематології.

             

             

Тепер покажемо Вам картинки малят з хірургії.

На жаль, малята не мали настрою фотографуватись. Тож далі будуть лишень їхні малюнки.

Ось така чудовий результат виходить тоді, коли процесом керує дитина, а малює батько:).

Дуже незвичними вийшли тваринки маленької красуні із відділення.

А це робота дуже старанного та привітного хлопчика, який завітав на наше заняття вперше! Проте опісля нього вирішив, що час записуватись в школу мистецтв:).

 

Якщо Ви хочете фінансово допомогти у проведенні творчих занять, можете переказати кошти на реквізити фонду. Призначення платежу - добровільна пожертва на проект «Творча майстерня».

Координатор напрямку «Терапія радістю»

Яким’юк Соломія

                                        Тел.:0673232550