Новини / П'ятниця, 26 червня, 2015

Глина і дитяча фантазія!:)

Коли ці дві речі поєднуються виходить щось фантастичне. Не вірите, тоді дивіться далі:).

               

Ось наприклад, Августинчик з мамою зліпили дуууже симпатичну корівку, оздобили її бусинками, так к ще й сплели для неї травичку. Це щодо творчості. А зараз хочемо поділитись з Вами чудовою новиною: Августинчик нарешті завершує лікуванняі та їде додому! Переповнюють амбівалентні відчуття – і сумуватимемо і надзвичайно раді за нього водночас!

            Віка почала ліпити ангелика, та за нею приїхав тато, аби вихідні вона провела вдома! Тож роботу вона довершила вже там. Результатом своєї творчості пообіцяла поділились при наступній зустрічі.

            У хірургії з глиною працювало трохи більше дітей.

           

            Однією з них стала наша Яночка. Добре пам’ятаємо, що досвід роботи з глиною у дівчинки вже є(минулого разу вона зробила чудового ангела), то ж цього разу творча справа пішла ще легше і Яна без зайвих зусиль зліпила дуже красиву рибку!

          

            А це сердечко створила нова дівчинка відділення. Каже, що сильно не старалась. Тим не менше, її робота вийшла дуже милою і симпатичною!

           

            А це спільна робота Марійки Савчин та її мами. Під час заняття вони не встигли завершити виріб. То ж сфотографували проміжний результат. А Марійка разом з мамою продовжили творчість вже опісля заняття.

Якщо Ви хочете фінансово допомогти у проведенні творчих занять, можете переказати кошти на реквізити  фонду. Призначення платежу - добровільна пожертва на проект «Творча майстерня».

Координатор напрямку «Терапія радістю»

Яким’юк Соломія

                                        Тел.:0673232550