Новини / Середа, 05 липня, 2017

Максим, Володя та Віфенд

Панас Максим і Проць Володя ніколи не бачились і не знайомі, хоча майже одного віку і, напевно, знайшли б про що поговорити. Максим живе футболом, Володя – фанат «Лєго». В обох є брати, у Володі старший, а в Макса молодший, обидва з львівської області, обидва лікуються на Дністерській в ЗУСДМЦ, обидва мають добру, веселу вдачу.

   

            Загалом, спільного не так вже й багато, якщо придивитись – різні діагнози, різні відділення, Володя лікується вже два роки, а от Макс лише на початку довгого важкого шляху… Що ж їх об’єднує? А об’єднує їх одне слово – Віфенд.

            Це слово спливає тоді, коли невинний стоматит ризикує перерости у  страшну грибкову інфекцію. З ним знайомі і в гематології, і в онкохірургії, тому що мало кому вдається пройти хіміотерапію без грибка – він усюди, на стінах, в їжі, на шкірі рук, навіть в повітрі, якім дихаємо і ми, і наші діти. От тільки в когось є імунітет, а в когось нема. В нас є, в Володі і Макса – нема.

            Максу потрібно 10 флаконів і 26 447 грн на завтра, Володі – 14 таблеток і 10 000 грн за тиждень. Обидві мами з сподіваються на препарат. Обидва лікуючих лікаря повторюють, на скільки це важливо. І обидва відділення з нетерпінням чекають державних поставок. І ці поставки обов’язково будуть! Колись…

            А що робити з дітьми, яким лікування потрібно вже? За десять років роботи ми так і не знайшли відповіді на це питання. Мабуть, знову замовимо в борг…

UPDT 06.07.2017. + 11000 грн. Дякуємо!

Реквізити для надання допомоги:
БФ "Крила надії"
ЦФ ПАТ «Кредо Банк», м.Львів
МФО 325365
ЄДРПОУ 35620901
Рахунок 2600001336292
Призначення платежу - добровільне пожертвування .
 
 
Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова
050 370 90 02