Новини / Вівторок, 08 травня, 2012

Новини про Бардин Яринку.

Яринка Бардин у відділенні, після чергового блоку пройшло вже три тижні, але дівчинка ніяк не відновить сили для подальшого лікування. Яринці призначили Віфенд, ми писали про це зовсім недавно. Призначили 5 флаконів, але поки я доїхала до лікарні - їх вже потрібно було 20! Однак, виявилося що вводити препарат не можуть, бо виникли ускладнення.

У Яринки піднялася температура, у п'ятницю був жар і навіть судоми ... Злякалися всы. Зараз краще, температура тримається на 37, її не збивають. Маленька лежить пластом на ліжку, майже не встає - сил немає, і нічого не їсть, мамі вдається домовитися тільки на чай з лимоном вранці і на кілька ложок супу протягом дня.

У дитини взяли посів на інфекцію, результати будуть в четвер. Так само зняли сьогодні катетер - можливо саме він став причиною алергічної реакції, біля нього сильно почервоніла шкіра, хочеться на це сподіватися, інфекція Яринці зовсім не до речі ...

Дівчинці потрібні донори на тромбоконцентрат 3 (-), підходять лише чоловіки. Тромбоконцентрат потрібен постійно, і буде потрібен ще довгі місяці. Донори потрібні вже на наступному тижні, адже скоро готуватися до заключного блоку. Якщо ви готові бути донором тромбоконцентрату для Яринки - зателефонуйте мамі - 067 477 79 41, Люба.

Фінансова допомога також дуже потрібна, адже 15 флаконів Віфенду, які потрібно докупити для Яринки - це 18500 гривень! Як тільки дозволить стан дівчинки - потрібно починати курс протигрибкових.

Дуже потрібна допомога. І донори.
 

Кошти можна перераховувати на

реквізити фонду, вказавшипризначенні:  Добровільна пожертва для Бардин Ярини.