Новини / Середа, 13 серпня, 2014

Ростик Білошапко – 9300 гривень на антибіотики і 28090 на Філстим!

І знову потрібна допомога для Білошапко Ростика. Хлопець проходить хімію і на фоні лейкопенії розвинулась сильна інфекція, яка майже добралась до мозку. Інфекція чутлива на Меронем та Ванкоміцин – саме ці препарати Ростик приймає від пятниці.

Зараз Ростик стабільний, та курс антибіотику йому проходити ще тиждень як мінімум – це по 3 флакони одного і другого препарату вдень. На таждень потрібно 20флаконів Меронему 1г і 20флаконів Ванкоміцину 500мг – ліки вже в Ростика, а в нас борг на суму 9300 гривень перед постачальниками.

Майже всі зібрані кошти, за які мав би купуватись Філстим – вже витрачені на Меронем та Ванкоміцин, від п’ятниці нами придбано 11 флаконів Меронему та 13 флаконів Ванкоміцину на суму 5800 гривень, бо зволікати було неможна, вибір був такий: або Ростик, або інфекція. Ми обрали Ростика.

Зараз зібрано 2148 гривень. Борг – 9300.

Ну і питання Філстиму залишається відкритим. Ми купили 4 флакони, ще 3 флакони передав БФ Центр соціальних проектів майбутнього – ми щиро дякуємо за цю допомогу! Ну і залишилось ще 53 флакони…

На сьогодні для Ростика потрібно 37 390 гривень. І їх нема.

Я знаю, що зараз всім важко, я знаю, що в лікарнях закінчуються ліки і ближчим часом стане ще важче, я знаю, що в цьому тексті занадто багато цифр… Я тільки не знаю як зарадити цій ситуації і як допомогти Ростику. У нього попереду ТКМ, успіх якої багато в чому залежить від успіху теперішнього лікування, і ТКМ, до речі, теж буде коштувати великих грошей, бо родинного донора немає.

Я не знаю, що додати ще. Другий тиждень у Ростика болить голова і трясуться руки від хвороби, від хімії і від переживань. Він все ще намагається спілкуватись і посміхатись, і не думати про сумне.

Будь ласка, допоможіть врятувати Ростика!

 

Кошти можна перераховувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні:  Добровільна пожертва для Білошапко Ростика.

Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02