Новини / П'ятниця, 24 квітня, 2015

Ігорчик Ступницький – 10500 на Оксаліплатин!

Ступницький Ігор після операції і знову потребує нашої допомоги.

 

            Останнє планове КТ , яке робили Ступницькому Ігору , змусило понервувати всіх, без виключення. Обстеження показало незначне накопичення контрасту – гадаю, зрозуміло, що подумали лікарі… Кілька страшних тижнів пройшло в очікуванні – хоч всі і сподівались, що це якісь залишкові явища, все ж думки про рецидив самі, нажаль, лізли в голову.

            Ігора вирішили терміново оперувати, бо зволікати у таких випадках просто неприпустимо! На щастя, ущільнення виявилось жировиком. Ігорчика прооперували в середу і сьогодні наш красень і герой вже у палаті :) Чи варто казати, що всі ми безмежно раді, що в Ігора все добре? Звісно, варто! Ми дуже-дуже щасливі, що наш Ігорчик вже в палаті і бажаємо йому швидкого одужання і щоб в понеділок зняли шви і відпустили його хоч трішки додому!

            Хоч наші страхи і не підтвердились, це все одно ще не кінець і Ігор має продовжити хіміотерапію. Десь за тиждень-два, якщо все буде добре – а все має бути добре!! – у хлопця заплановано блок Оксаліплатину 100мг. Ігорчик порівняно з минулим разом ще трішки набрав вагу і йому потрібно вже не 2, а 3 флакони вартістю 12 600 гривень (по 4200 за флакон).

            Наразі зібрано 2100 грн. Потрібно ще 10 500 гривень.

            Батьки Ігора що можуть намагаються купувати самі, допомагають рідні, друзі, співробітники. Та цього разу всі резерви використані, а зволікати з хімією неможна.

            Ігор в гарному гуморі, передає всім вітання і дуже сподівається на нашу підтримку. Подаруємо Ігорчику завтра?

            Дуже потрібна допомога!

 

Кошти можна перераховувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні:  Добровільна пожертва для Ступницького Ігора.

Координатор адресної допомоги 
 

Марина Анісімова 050 370 90 02