Новини / П'ятниця, 11 грудня, 2015

Подаруймо свято Софійці Пирожак!

Завдяки вашій допомозі і підтримці Софійка Пирожак отримала харчування і підгузники ще на місяць. І Софія, і її батьки, і ми щиро дякуємо всім вам за те, що вкотре допомогли оплатити рахунок за харчування!

 

            Також вкотре дуже дякуємо українській діаспорі в Італії, за регулярні «поставки» підгузників, прокладок і пеленок – вони також дуже-дуже полегшують Софіїне життя :)

            І окреме та безмежне спасибі нашим помічникам у Франції! І на цій історії варто зупинитися детальніше :) Місяць тому ми отримали посилку із запискою. З записки стало зрозуміло, що це для Софії. В коробці був питний Фрезубін і спеціальні десерти Фрезубін, а також поміжні ліки.

            Оскільки Софія надзвичайно специфічна дитина – то ми дуже переживали, що їй цього не можна, однак, пан Євген вирішив спробувати. Експеримент тривав досить довго – Софія куштувала в день по 50 грам нового харчування, а тато з мамою з острахом спостерігали, що ж буде…

            І от, минуло два тижні і пан Євген вчора відзвітувався, що половина посилки зїджена! Софії від нього добре, живіт не болить, коликів нема, ніхто не кричить і все гаразд. А основне, що їсть його дівчинка з не аби яким смаком, ще й посміхається від задоволення!

            Щоб ви розуміли – це вперше ми почули від тата, що Софія робить щось із задоволенням!  Тому щиро дякуємо Діані Дольс і тим людям з Франції, що передали посилку для Софії – дівчинці все прийшлося дуже-дуже до смаку :) До того ж ці десерти виявились збагачені білками, яких не дуже багато у Фрезубіні, який вона вживає постійно. Для вкрай обмеженого раціону Софії це надзвичайно доречно!

            Отже, до кінця року Софія має що їсти, але, рік традиційно починається зі свят… Три тижня вся Україна буде гуляти, колядувати і розважатись. І дуже хочеться, щоб в ці свята було хоч трохи веселіше і радісніше нашій Софійці та її родині. А для цього Софії треба мати що їсти.

            Цій дитині будь яка допомога актуальна завжди!

 

Реквізити для надання допомоги:
БФ "Крила надії"
ЦФ ПАТ «Кредо Банк», м.Львів
МФО 325365
ЄДРПОУ 35620901
Рахунок 2600001336292
Призначення платежу - добровільне пожертвування для Пирожак Софії.

Координатор адресної допомоги 

                                                                                              Марина Анісімова 050 370 90 02