Новини / П'ятниця, 24 вересня, 2010

Трохи новин від Львівських діток

 

 Анічка Калиневич в лікарні, підіймає аналізи і готується до останнього блоку хіміотерапії. Так вже виходить, що після кожного наступного блоку хімії з аналізами все важче і важче, цього разу пішло цілих 10 флаконів факторів росту (грастим і філграстим), навіть думали переходити на дорогий нейпоген, але потім вирішили, що потрібно просто «відбути» ці важкі десять днів, Анічкін організм повинен починати сам відновлюватися. Зараз, на щастя, вже краще.
Словом, ще до кінця не відійшли від попередньої хімії, як пора вже думати про наступний блок. А на наступний блок Ані знадобиться карбоплатин Ебеве 800 мг і грастим 8 флаконів. На карбоплатин потрібно 2600 гривень, а на грастім 6800 гривень. Всього 9400 гривень.
Всі кошти, зібрані для Ані на рахунок БФ «Крила надії» були використані на купівлю грастиму тиждень тому. Величезне спасибі всім, хто допомагає Ані. Зараз Аня почуває себе більш-менш, береже сили, старається зайвий раз не гуляти по коридорах, хоча й хочеться. Але себе треба берегти, адже останній бій він самий важкий.
 
 
 
 
 
 Рягіна Надійка закінчила основну хіміотерапію і зараз вдома. Почувається чудово, проте попереду у Надійки ще обстеження в Києві, яке планується на початок жовтня. За результатами обстеження лікарі будуть вирішувати, що ж далі.
Настрій в нашої красуні дуже гарний - ще б пак, адже Надя повернулася додому, в лікарню хоч і доводиться їздити, проте рідше, та й жодних болісних процедур. Надюша починає замислюватися, який би навчальний заклад  вибрати і як би розпочати підготовку до вступу ...
Дуже хочеться вірити, що результати обстеження будуть обнадійливими і що через рік Надійка поповнить студентські лави. А поки просимо всіх тримати кулачки за нашу дівчинку - у неї все повинно бути добре!

  

Радецька Христинка новенька дівчинка на сайті, хоча вже встигла пройти три блоки хімії. У Христинки остеосаркома та до протоколу лікування входить метотрексат. Саме Христині та її сусіду по палаті Михайлику Ковенько потрібні будуть реактиви для аналізу на метотрексат. Так само Христині потрібен вшивний катетер Грошунг 7,0 вартістю 1995 гривень.
Метотрексат - «важка» хімія, венки дитини просто не витримують частого встановлення катетера, що супроводжується справжніми муками для маленьких пацієнтів. Вшивний катетер ставиться на тривалий час, і з ним спокійні всі - і діти, і медсестрички, які проводять маніпуляції, і лікуючий лікар. А катетер Грошунг зарекомендував себе як самий зручний в експлуатації. В Христини попереду тривалий період лікування, а катетер зможе хоч крапельку його полегшити.
Допоможіть зібрати 1995 гривень на купівлю катетера.

 

 

  Черкавський Михайлик сама непосидюча дитина відділення Ну просто живчик справжній! Михайлик дуже любить малювати, причому, чим незвичніша поверхня - тим краще, так стіни і простирадла йдуть у малюка просто, що називається, «на ура!» Але, дивлячись у ці очі, заперечити будь що , просто неможливо - Михайлик обеззброює всіх.

З Михайликом  ми знайомі давно, але на сайті прохань по ньому поки не було - справлялися самі. А зараз дитині потрібно пройти шестимісячний курс роаккутана. На перший курс потрібно три упаковки вартістю близько 700 гривень кожна. Усього близько 2100 гривень на місячний курс - 2 тижні прийом препарату, 2 тижні перерва. Починати курс потрібно через тиждень, але грошей на купівлю препарату абсолютно немає.
Будь ласка, допоможіть хлопчику закінчити лікування.
 
Кошти можна надсилати на реквізити фонду, вказавши в призначенні : добровільна пожертва для ( П.І.П. дитини ).