Новини / П'ятниця, 12 листопада, 2010

Новини від наших малюків

Одразу двом львівським діткам потрібен Роаккутан!

Анічка Свистун нещодавно повернулася з Києва де її прооперували в інституті нейрохірургії. Операція пройшла успішно, пухлину повністю видалили, результати гістології теж хороші. Малеча повернулася до Львова продовжувати хімію, і вже встигла пройти один блок цисплатину. Попереду ще один блок, а потім Анічці належить пройти піврічний курс Роаккутану.
            Кожен місяць Анічка буде по 2 тижні приймати Роаккутан - потім 2 тижні перерви. На місяць знадобиться 3 упаковки по 20 мг вартістю близько 700 гривень за упаковку. Один блок обійдеться в 2100 гривень, а буде їх всього шість.
            Анічка просто диво, нещодавно наше малятко виросло з памперсів, тепер вона зовсім доросла дівчинка! Аня дуже любить малювати фарбами, упаковка акварельки йде за три дні, а фантазія юної художниці просто не має меж і не вкладається ні в один альбом для малювання!
            Анічці потрібна допомога в придбанні препарату, так як фінансові запаси сім'ї неабияк виснажені після операції і попереднього лікування, до того ж молода сім'я чекає поповнення вже в дуже недалекому майбутньому.
            Будь ласка, допоможіть Анічці закінчити лікування.
           
 
Черкавскій Михайлик вже 2 місяці успішно приймає Роаккутан, який був закуплений для малюка лише завдяки допомозі небайдужих людей. З 1 грудня малюкові починати 3 курс і знадобиться ще 2 упаковки препарату - і 1400 гривень на його покупку. Загалом, дитині треба буде пройти ще 4 курси. Грошей на покупку препарату у батьків немає.
            Михайлик регулярно приїжджає в лікарню на контроль аналізів. Почувається чудово і пустотлива усмішка просто таки не сходить з дитячого личка. Позаду у малюка тривале лікування, дуже хочеться, щоб все скоріше закінчилося, і хлопчик повернувся пустувати додому, Михайлик  у нас непосида ще той, варто мамі тільки відвернутися ...
            Диву даєшся, звідки наші малюки черпають сили рости, розвиватися і ще й пустувати!
            Допоможіть Михайлику закінчити лікування, самі батьки не впораються.
 
            Кошти можна перераховувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні: добровільна пожертва для (П.І.П. дитини).