Новини / Середа, 17 листопада, 2010

Удосконалюємо свої вміння створювати китайське орігамі! :)

Минулої суботи у лікарні ми разом із дітками робили китайське орігамі.

 

            Так-так, ми анічогісінько не наплутали! – Саме це завдання ми обрали для нашого творчого заняття вже другий тиждень поспіль.

            Справа у тому, що попереднього разу ми лише ознайомилися із цією чудовою технікою і спробували створити прості фігури. Однак дітям таке завдання припало до душі, тому ми вирішили дати їм можливість спробувати себе у створенні більш складних конструкцій, об’єднавши їх старання навколо однієї фігури.

            Переглянувши безліч цікавих варіантів для нашого суботнього заняття, ми зупинили свій вибір на чарівному різнокольоровому лебеді.

            У відділенні гематології, на жаль, із цим завданням упоралися не повністю. Причиною стало співвідношення об’єму роботи і кількості дітей на занятті. Однак усі присутні гарно провели час і добряче потрудилися.

 

            От як, до прикладу, наша Танічка Дзюба . Сьогодні у Тані беруть кров і везуть на типування до Польщі  . Величезне спасибі всім, хто допомагає дівчинці – на сьогодні зібрано 11729 гривень. Дуже сподіваємось і що все буде добре, що старший брат підійде як донор.

            Допомога все ще дуже і дуже актуальна.

 

 

Не менше за неї потрудилися і наші Ігорчик Шеремета  та Іра.

 

 

А ось і наш Дмитрик.

 

 

            А маленький Миколка навіть робив разом із нашим волонтером паперового літачка.

            Дуже не хочеться, щоб старання усіх цих діток були даремними. Тому при можливості, ми обов’язково прикладемо усі зусилля, щоб завершити наш витвір наступного разу.

            У відділенні ж хірургії діло таки довели до пуття. Цьому сприяла і кількість дітей на загальному занятті. Також на підмогу своїм діткам прийшли і батьки.

 

 

            Серед наших маленьких друзів у відділенні був Максим Верстюк . Хлопчик пройшов блок Гікамптину і тепер піднімає аналізи. Попереду планується ще один блок.

 

 

            Усі разом трудилися над створенням лебедя.

 

            І вийшов справжній красень висотою в пів метра і ну дуже важкий! Оселилась пташка на посту медсестер і пильно слідкує за порядком :)

 

 

 

                                                                                            Наталя Баландюк

                                                                                             БФ «Крила надії"

                                                                                             032 240 76 13

 

          Проект «Терапія радістю» здійснюється  за підтримки Львівської міської ради.