Новини / Вівторок, 14 грудня, 2010

Допомагаємо зимі – робимо сніжинки! :)

Роздумуючи над завданням для діток із Дністерської, я щораз поглядала за вікно і все ніяк не могла вирішити ЩО ж ми робитимемо наступної суботи, адже цікавих «зимових» завдань так багато! І раптом сама природа допомогла мені з вибором завдання - побачивши пухкі білі сніжинки, що закружляли у веселому танку, я зрозуміла: на наступному занятті ми будемо трудитися над створенням паперових сніжинок.

У відділенні хірургії найпрацьовитішою була маленька Валентина. Дівчинка старанно виконувала завдання і дуже втішилася з результату своєї роботи. А потім ще й погодилася допомогти зробити таку ж сніжинку сусідам по палаті.

 

   

 

Займалися ми і з Михайликом  Ковеньком . Хлопчика щойно прооперували, і у нього боліла рука, тому він більше спостерігав. Однак, одну сніжинку таки зробив! Хоч і не за нашою схемою, але зате усю вкриту блискітками, якими, до речі, також були всіяні руки,одяг і стіл. :)

 

  

 

А ще, Михайлик показав нам гіпсових ангеликів, яких розписав після нашого минулого заняття .

Багато діток займалися у палатах. Більшості з них допомагали батьки.

 

  

 

В палаті займалася і Алінка Матвєєва . Точніше, дівчинка допомагала виконувати творче завдання своїй мамі. Сама Алінці було б важко впоратися із сніжинкою, яка розмірами майже не поступається дівчинці. :)

 

У відділенні гематології на занятті було гамірно – усі метушилися, аби встигнути зробити не одну, а кілька сніжинок!

 

  

 

            Ще б пак! Хіба може бути інакше, якщо вже на творче заняття прийшов Ігорчик Шеремета  ? :) Він же у нас майстер на всі руки! Завдання виконує швидко, тому і встигає за заняття виконати його кілька разів :)

 

  

 

Віктор теж не байдикував. Із однією сніжинкою ми навіть встигли зазнимкувати хлопця, коли той віз ї до палати :)

 

 

Був на занятті і Миколка. Цього жвавого пустуна об’єктив нашої фотокамери ледве спіймав. :)

 

   

 

Незважаючи на сильну алергію, цього разу Танічка Дзюба таки прийшла на наше творче заняття. Свою сніжинку вона робила дуже акуратно, тому не встигла прикрасити її, - і ми залишили їй потрібні матеріали. Дівчинка пообіцяла показати нам готову сніжинку наступного разу.

  

 

А ще, Танюша показала нам ангеликів, яких розмальовувала сама, оскільки на загальне заняття минулої суботи вийти не змогла.

 

  

 

Іра теж не завершила роботу над сніжинкою, і Танічка обіцяла поділитися з нею матеріалами, які ми залишили. Тішимося з того,що дівчатка в нас такі дружні, – молодчинки! :)

Не менше радіємо і з того, що завдання сподобалося діткам – адже так приємно бачити наших маленьких друзів веселими і зацікавленими! Тому мушу завершувати цю статтю, аби знову повернутися до пошуку нових, не менш цікавих і захоплюючих завданнячок для нашої малечі ;)

 

  Наталя Баландюк

                                                БФ «Крила надії»

                                                 032 240 76 13

 

Проект «Терапія радістю» здійснюється  за підтримки Львівської міської ради.