Новини / Четвер, 30 грудня, 2010

Святкові творчі перегони! :)

Як би там не було, а передсвяткові приготування потроху перетворюються на веселі перегони, адже ще так багато всього хочеться встигнути зробити до свят, які наближаються із неймовірною швидкістю.

У відділенні хірургії більшість діток на вихідні поїхали додому. Загальне заняття тут так і не відбулося.

 

 

Зате беззаперечним переможцем творчих змагань по палатах став наш Максим Верстюк. Він був найактивнішим, щоправда, був змушений займатися у своїй палаті, оскільки показники аналізів ще не піднялися до бажаного рівня.

В п’ятницю Максу зробили МРТ голови  – величезне спасибі всім, хто допоміг оплатити процедуру, для Макса було зібрано 2500 гривень на рахунок фонду і ще 1000 гривень було передано батькам! Батьки хлопчика дуже просили переказати подяку людям, які з такою готовність відгукнулись на їх проблему. МРТ вартувало 1040 гривень, решта коштів будуть витрачені на подальше лікування, обстеження та поїздки.

У відділенні ж гематології діток не бракувало.

 

 

Наша Танічка Дзюба   , як завжди, натхненно працювала над листівками та спостерігала за створенням ляльок-мотанок. Іноді я навіть дивуюся від того, наскільки  уважно і старанно дівчинка виконує завдання підібрані для наших  творчих занять у лікарнях.

Таня продовжує лікування  , величезне спасибі всім, хто допомагає дитині.

 

 

Був і наш Ігорчик Шеремета  . Ця дитина просто вражає своїм вмінням тішитися і цікавістю до всього нового.

 

 

Не менш старанною була й Іра.

Переможця тут визначити було справді важко, тому ми вирішили, що ним є кожен, хто приклав свої творчі зусилля і отримав від цього естетичне задоволення. :)

 

 

Заняття пройшло плідно і цікаво. Усі настільки занурилися у творчий процес, що не могли відволіктися ні на що інше. Однак, і гармидер на столі був відповідним, тому нам довелося трішки попрацювати над порядком у відділенні. Та це було не менш весело й усі залишилися задоволеними!

От тільки шкода, що поринувши у творчість, не встигли наробити більше  фотографій…

 

 

        Наталя Баландюк

                                                БФ «Крила надії»

                                                 032 240 76 13

 

Проект «Терапія радістю» здійснюється  за підтримки Львівської міської ради.