Новини / Четвер, 03 лютого, 2011

Знову вітражі! :)

Одним із найулюбленіших дітьми завдань для творчих занять є виготовлення вітражів. Для цього ми з нашими маленькими «митцями» із відділень хірургії та гематології Комунального закладу Львівської ОР «Західноукраїнський дитячий спеціалізований медичний центр» використовуємо спеціальні фарби, плівки та ескізи. Як минуло наше суботнє заняття читайте далі. :)

 

У відділенні гематології робота кипіла як ніколи.

 

Свою майстерність у створенні вітражів нам продемонструвала наша Танічка Дзюба .

 

 

Ось ці симпатичні зайчики – робота саме її рук, і це незважаючи на те, що дівчинка ніяк не відійде від останньої хімії… Ще тиждень тому   аналізи були низькі, зараз ніби піднялись, але запалився лімфовузол – Тані назначили курс метранідозолу.

На рахунку фонду для дівчиники залишилося 1457 грн, а 4590 пішли на купівлю 5 флаконів грастиму та 10 флаконів метранідозолу. На рахунок батьків зібрано 30 тисяч гривень  - ці кошти підуть на авто-ТКМ, яка рекомендована Тані.

 

 

Адріянка теж малювала вітражними фарбами двох зайчиків. Щоправда її малюнок ще доповнювала просто-таки велетенська морквина. А допомагала їй у цьому мама, яка, до речі, полюбляє наші заняття не менше, ніж її маленька доця. :)

Під час цього ж заняття ми передали їй схеми для складання різноманітних фігур модульного орігамі, про які вона  попросила ще минулого заняття. Схем ми надрукували вдосталь, тож тепер і мама, й донечка матимуть чим зайнятися протягом ще не одного тижня :)

 

 

А от Олежик вирішив зробити вітраж у вигляді маленької балеринки.

 

У відділенні хірургії заняття не відбулося. Однак цього тижня ми вже встигли поспілкуватися із Михайликом Ковенько   і пообіцяли наступної суботи на творче заняття прихопити для нього й вітражі! :)

 

 

Наталя Баландюк

БФ "Крила надії"

(032) 240-76-13