Новини / Вівторок, 22 березня, 2011

Львівські діти - нам дуже потрібна допомога!

Михайлу Мальону 15 років. Його діагноз - Синовіальна саркома лівої стопи. Рецидив. Зараз хлопець проходить лікування в хірургії ЗУСДМЦ. Позаду два курси хімії, через кілька днів почнуть падати аналізи, і знадобиться Грастим - флакона 3, адже Михайло дорослий, а потім МРТ.

Флакон Грастиму коштує 860 гривень, а 3 - це вже 2580. І в перших числах квітня заплановано МРТ - ще плюс 700 гривень. Разом - 3280.

Хлопець живе з молодшим братом і татом в місті Долина Івано-Франківської області, мама померла, а на початку березня не стало і бабусі - чоловіки залишилися зовсім одні ... Але Михайлик не сумує, він дуже життєрадісний і доброзичливий хлопець, бавиться зі всіма малюками відділення, для кожного знайдеться добре слово, завжди в гарному настрої. Дуже любить футбол.

Місяць тому для хлопця передали 1311 гривень, які зібрали учні, батьки і вчителі Львівської середньої школи № 44. Величезне Вам спасибі - на ці кошти ми оплатили Михайлу попереднє МРТ і купили упаковку Уромітексану, який знадобився на попередній курс хіміотерапії. Тепер потрібно Грастим і МРТ.

Будь ласка, допоможіть Михайлу.

 

Настуня Власюк ще одне чарівне маля з відділення хірургії ЗУСДМЦ. Дівчинці 2 рочки і 4 місяці, у неї пухлина головного мозку. Настя перенесла важку операцію в інституті Нейрохірургії в Києві, зараз проходить хіміотерапію у Львові.

Настя дуже товариська і усміхнений дитина, завжди готова поговорити і побавитись, от тільки на хімії стає сумною і капризною. Зараз Настя пройшла два курси, вчора якраз впали аналізи і вводили Грастим.

Попереду у Настуні ще три запланованих курси хімії, на кожен знадобиться Осетрон і Грастим - вже близько 950 гривень в місяць, не рахуючи непередбаченого. А через тиждень Насті треба пройти контрольне МРТ голови, вартістю теж 950 гривень.

У лікарні Настя з мамою, обоє батьків не працюють, а вдома ще молодша сестричка Валерія, якій немає й року. Допоможіть Настуні пройти лікування. Крім грошей на препарати та обстеження, так само потрібні памперси «4».

Дуже потрібна допомога.

П.С. У відділенні хірургії так багато новеньких діток, так що ми навіть не встигаємо розміщувати всіх на сайті. Власне, сторінки Насті Власюк і Михайла Мальона скоро з'являться.

Величезне спасибі всім, хто допомагає діткам! Без вашої підтримки і допомоги було б дуже-дуже сумно ...

Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні: добровільна пожертва для (ПІП дитини)