Новини / Середа, 30 березня, 2011

Діти із ЗУСДМЦ створюють власний театр! :)

Ні-ні, насправді все не так глобально і серйозно як ви могли подумати: театри ми робили із паперу. :)

Завдання цього разу випало не з простих, однак виконувати його було надзвичайно цікаво.

Перший етапом роботи було створення каркасу, який ми вирішили робити із ватману формату А3. Наступним кроком було розфарбовування нашого театру. Ну, а останнім штрихом була «постановка» самої вистави – кожен вигадував свою виставу, підбирав до неї героїв із дитячих журналів, вирізав їх і розміщував у своєму театрі.

 

У відділенні гематології

 

 

Алік прийшов на заняття з мамою. Удвох вони добре попрацювали над створенням свого казкового театру.

 

 

Катрусин театр теж допомагала робити мама.

 

 

А от Назарчик з мамою прийшли на заняття для того, аби просто поспостерігати за нашим творчим процесом, проте малюк із неймовірним зацікавленням поринув у творчий процес наших талановитих друзів та ще й допомагав їм у виборі фарб. :)

 

 

Руслан цієї суботи був змушений займатися в палаті через погіршення стану здоров’я. Однак настрій у хлопця був добрий і завдання він виконував із великим задоволенням.

 

А от Танічки Дзюби цієї суботи не було. Дівчинка продовжує лікування, зараз вона проходить променеву та іноді таки має можливість поїхати на вихідні додому.

У відділенні хірургії діток цього разу теж не бракувало. Малеча тут просто малювала, а от «старшачки» зайнялися створенням театру.

 

 

Іринка вирішила втілити в життя релігійну виставу.

 

 

А Настя схилилася до казково-фантастичної тематики.

Обидві дівчинки добре попрацювали та були задоволені своєю роботою та її результатом.

 

 

А от Михайлик Ковенько  не міг вийти із палати через те, що продовжує хімію. Усі кошти, що були зібрані для хлопчика на рахунок БФ «Крила надії», витрачено на месну, гристим і осетрон для останнього блоку. Зараз портібно 1800 гривень на упаковку осетрону на наступний блок та на 2 грастима, адже аналізи завжди падають несподівано. Попереду у Михайлика високодозовий метотрексат, а зараз піднімаємо показники після хімії.

Та це для нашого завзятого «творця шедеврів» не стало перешкодою для нових мистецьких досягнень. Маленький непосида просто-таки вразив нас соєю жвавістю та старанністю, і це все не відриваючись від лікувального процесу.

Молодці дітки!Так тримати! ;)

 

Наталя Баландюк

БФ "Крила надії"

(032) 240-76-13