Новини / Вівторок, 19 квітня, 2011

Потрібна допомога для наших хлопців - Побер Максима і Діми Паламарчука!

Побер Максим пройшов останній блок хімії. Почуває малюк себе добре, тепер залишилося підняти аналізи і можна сміливо записуватися на ПЕТ-сканування у Варшаві і без зволікань їхати.

Але грошей на поїздку, як і раніше, немає. За тиждень на рахунок фонду поступило1110 гривень. Всього зібрано 2690. Величезне спасибі всім, хто допомагає Максиму.

Сума далі залишається непідйомною – потрібно зібрати ще 13310 гривень. Ми дуже просимо, допомогти цій молодій сім'ї! Максимко чудовий малюк, і батьки в нього теж чудові, але зібрати таку суму їм не під силу, і останні пів року лікування досить виснажили сімейний бюджет - хоч дорогих препаратів Максиму купувати і не доводилося, але поїздки до Львова коштують грошей, харчуватися Максимкові з мамою теж треба добре.

Будь ласка, допоможіть Максимчику пройти обстеження!

Дуже потрібна допомога!

Діма Паламарчук поволі, але впевнено, пройшов половину курсу променевої та темодалу. Зараз за рахунком четвертий тиждень з шести запланованих. Самопочуття нормальне, настрій теж, та й виглядає Дімка не погано :)

Коли Діма тільки поступив, від кількості необхідного темодалу, точніше, від його вартості, у нас, відверто кажучи, був справжній шок. Ми дуже боялися не встигнути. Але доля Діми небайдужа дуже багатьом людям, і більша частина препарату була закуплена.
Минулого тижня Дімі збільшили дозу - знадобилося 2 додаткові упаковки по 20 мг. Зараз залишилося докупити 2 упаковки темодалу- одну 100 мг і одну 20 мг. Їх вартість всього 6503 гривні, зібрано 2328. Не вистачає 4174,00!

Дімі допомагає дуже багато людей. Величезне Вам спасибі - без Вашої допомоги хлопець навіть не зміг би почати курс. Окреме спасибі підприємцю Миронюк І.О., що переказав 5000 гривень на рахунок фонду - планувалося, що вони будуть витрачені на оплату МРТ для Гринчишина Святослава і темодал для Діми, але, оскільки МРТ відмінили, то вся сума буде витрачена на темодал.

Залишилося зібрати ще 4174 гривні, і на збір у нас є близько тижня. Препарат потрібен на наступний четвер - це буде останній, шостий тиждень першого курсу. Далі контрольні обстеження.

Усе ще потрібна допомога!

Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні платежу : добровільна пожертва для (ПІП дитини).