Новини / П'ятниця, 17 червня, 2011

Андрій Пахолюк - все йде за планом.

Після попередньої хімії Андрій довго не міг приступити до наступного курсу - сильно впали аналізи, до того ж попадали печінкові показники. Але в середу хімію нарешті вдалось продовжити. Сьогодні третій день.

Ми вже писали, що з кожним курсом боротися все складніше і складніше, вичерпуються сили, вичерпується впевненість, вичерпується надія ... Однак, лікування дає результат. Тато Андрія консультувався з фахівцями не тільки Україні, а й Польщі, Ізраїлю, Німеччини - всі сходяться в тому, що лікування проходить добре. Після цього курсу Андрій їде до Польщі - там будуть робити забір кісткового мозку, для авто-ТКМ. Але саму ТКМ поки робити не будуть.

Потім Андрій пройде ще два курси хімії, після яких необхідно таки зробити ПЕТ-сканування в Польщі і пройти курс променевої терапії.

Звичайно, все це вимагає тривалого часу і чималих зусиль, однак, нарешті лікування прийняло якусь визначену схему. Тепер головне, що, називається, бачити ціль і не бачити перешкод. Ми дуже сподіваємося, що все буде добре і, звичайно, бажаємо Андрію сил і терпіння, і, напевно, до нас приєднаються дуже багато людей, для яких Андрій вже давно став небайдужим!

Лікування, як і раніше, вимагає чималих витрат і родина дуже потребує фінансової допомоги, тим більше, що після хімії планується поїздка в Польщу, а потім - ПЕТ-сканування.

Будь ласка, не забувайте Андрія! І величезне спасибі всім, хто допомагає хлопцеві продовжувати лікування!

Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні: добровільна пожертва для Пахолюка Андрія.