Новини / Понеділок, 15 серпня, 2011

Вероніка Нальотова - терміново потрібно 1625 гривень!

Вероніка нещодавно розпочала лікування, позаду перший блок хіміотерапії і в наявності всі характерні ускладнення ... Аналізи підніматися не хотіли - знадобилося 4 флакона грасальви. А зараз проблеми з легенями і потрібен антибіотик Меронем 1000 мг 5 флаконів. Один флакон - 325 гривень, на всі 5 знадобиться 1625 гривень.

Вероніка у відділенні хірургії ЗУСДМЦ знаходиться менше місяця, ми ще навіть не встигли розмістити сторінку дитини тож поточні потреба покривалися з резервних коштів, благо, що вони якимось дивом у нас опинилися...

Зараз резерв уже вичерпаний. Антибіотик потрібен на завтра, а грошей на його оплату немає ні у нас, ні у батьків - працює лише тато, в сім'ї двоє хворих дітей - у молодшої доньки проблеми зі слухом.

Будь ласка, допоможіть викупити Меронем для Вероніки. Стан дівчинки дуже тяжкий, проте, по основному захворюванню є хороший результат - пухлина реагує на хімію, і болі, що мучили дитину до і після операції, нарешті пройшли. Значить, Вероніку потрібно якомога швидше «витягнути» і без затримок продовжувати хіміотерапію.

Дуже потрібна фінансова допомога!
 

Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні: добровільна пожертва для Нальотової Вероніки.